123. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” din 14 iunie 2009
[SIZE=4][COLOR=#660066]123. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” din 14 iunie 2009[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black](Partea a II-a)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Verginica e de mare folos. Ea e tocmită ca emisar al Dumnezeului de la Pucioasa, care o trimite la răzvrătiții care au evadat din raiul pucios cu rugămintea să-și țină gura și să nu-i zdrobească faima și pacea lui “din fii” (adică, faima și pacea liderilor pucioși, aflată acum în mare pericol). Dumnezeul pucios se teme și se roagă ca el însuși să nu fie zdrobit, cerând clemență la răzvrătiții pucioși:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ – O, Verginico, o, trâmbița Mea de sus acum, cei ce găsesc caz de răzvrătire lovesc în pacea Mea din fii, tată, lovesc în Mine, în Duhul Meu din fii și fac păcat asupra Duhului Sfânt aceștia, tată. O, spune-le celor ce strică pacea Mea că rău e de cel stricător de pace, și spune-le să stea cuminți! Spune-le, tată! Spune-le lor cât ești de îndurerată de la ei! Spune-le, Verginico, de durerea care se urcă la cer de la ei și îndeamnă-i să fie cuminți! [/COLOR][COLOR=red]Spune-le să nu Mă zdrobească![/COLOR][COLOR=blue] O, spune-le tu toate acestea în ziua ta de serbare între sfinți! Amin .”[/COLOR](Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 14 iunie 2009)[/SIZE]
[SIZE=4]Dar se vede treaba că răzvrătiții sunt prea încrâncenați. Ei vor probabil să se răzbune pentru umilințe cu umilințe, și să dezvăluie “[COLOR=red]taina coborârii Domnului[/COLOR]” de la Pucioasa: nu treisprezece sunt primitorii cuvântului, așa cum mint liderii pucioși cu fiecare ocazie, ci numai una, Mihaela este cea care aude ceea ce pretinde că aude. Pucioșii profilează în mod indirect o nouă sărbătoare creștină, “Coborârea Domnului”, care va rivaliza probabil, destul de serios, cu “Înălțarea Domnului”:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ O, Îi faceți Domnului umilire mare, măi fiilor! O, cum de v-ați ales voi să fiți răzvrătiți, și apoi să plecați din bărcuța Domnului, din poporul Domnului și să nu mai vreți cu El? Iată cum loviți din lături dacă v-ați tras în lături, și iată cum luați voi de la mijloc și loviți! [/COLOR][COLOR=red]Ați umblat la taina coborârii Domnului[/COLOR][COLOR=blue], și nu v-ați temut să faceți aceasta, și ați stricat-o pe ea în mintea celor clătinați ca și voi. O, ce ați folosit prin așa lucrare a voastră? O, de ce n-ați voit să aveți minte, fiilor? O, de ce nu vă căiți, fiilor? V-ați temut de supunere și de viață vegheată și dusă pe umerii Domnului, dar de voia voastră nu v-ați temut când ați văzut că vă depărtează ea de Domnul, ba ați ascultat așa și v-ați depărtat. A spus Domnul despre Scriptura aceea care spune că neascultarea și nesupunerea sunt păcate mai grele decât vrăjitoria și fermecătoria, și n-ați crezut când Domnul v-a spus, și Se uită Domnul după voi și după diavolul, care v-a scos în cale lucrătura lui cea pentru neascultare[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR](Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 14 iunie 2009)[/SIZE]
[SIZE=4]Răzvrătiții “[COLOR=red]îi scot ochii[/COLOR]” Dumnezeului de la Pucioasa și pretind să fie răscumpărați pentru anumite bunuri și valori de care au fost jefuiți de-a lungul timpului, și care au fost considerate la vremea respectivă “daruri” aduse de bunăvoie. Ei nu se mai mulțumesc cu “[COLOR=red]plata cea din cer[/COLOR]” care le-a fost promisă, pentru că nu mai au încredere că o vor mai primi vreodată:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ Când ați venit la Domnul I-ați făgăduit credință și iubire și slujire fără de cârtire și fără de nemulțumire, ca să vă strângeți în cer bogății care nu pier, și iată acum cât de [/COLOR][COLOR=red]mult Îi scoateți Domnului ochii,[/COLOR][COLOR=blue] în loc să țineți din răsputeri la [/COLOR][COLOR=red]plata voastră cea din cer[/COLOR][COLOR=blue], așa cum toți ceilalți care au făcut ca voi, ajutându-L pe Domnul, n-au cârtit și nu cârtesc, [/COLOR][COLOR=red]și nu-și iau înapoi darurile[/COLOR][COLOR=blue] ca să și le piardă apoi din cer.” [/COLOR](Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 14 iunie 2009)[/SIZE]
[SIZE=4]Hotărât lucru, răzvrătiții de la Pucioasa sunt niște neascultători. Iar definiția neascultătorului este una foarte adâncă: [COLOR=red]cine cade în neascultare nu mai ascultă[/COLOR]. Dar [COLOR=red]se obrăznicește cu îndrăzneală[/COLOR]. Dixit! (nu vrea să se obrăznicească timid)[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ O, iată, călcătura duhului rău a prins acum rostul să fie folosită împotriva cuvintelor Domnului, împotriva Sfintei Sfintelor Domnului, căci își descuie și intră cu călcătura sa prin locuri potrivnice Domnului și atinge apoi cu neascultarea așezările lui, căci [/COLOR][COLOR=red]cine cade în neascultare nu mai ascultă[/COLOR][COLOR=blue], ci [/COLOR][COLOR=red]se obrăznicește cu îndrăzneală[/COLOR][COLOR=blue] împotriva cuvintelor rostite de Domnul. O, greu putem să grăim din cer durerea ranelor noastre, dar ea ne împinge și, iată, o grăim.” [/COLOR](Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 14 iunie 2009)[/SIZE]
[SIZE=4]Răzvrătiții care au evadat de curând de la Pucioasa nu lucrează singuri: ei au lăsat în urmă câțiva colaboratori de nădejde, care îi “ [COLOR=red]hrănesc de la mijloc[/COLOR]” (adică le furnizează informații la zi despre manevrele liderilor pucioși, chiar din mijlocul taberei pucioase de la Glodeni-Vale). Nu numai că trădarea e făcută aproape pe față, dar cei rămași “[COLOR=red]râd de liderii pucioși[/COLOR]” care se dau drept Dumnezeu, vorbind în numele Lui:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ – Nu te îngrijora, Verginico! Eu sunt Mielul Tatălui, și este scris să fiu Biruitorul, dimpreună cu cei ce Mă slujesc cu iubire și cu credință pe calea Mea spre om. Durerea Noastră e fără de margini, dar vom fi biruitori. Râd de lucrarea Noastră cei ce se răzvrătesc acum, plecând de lângă Noi și lovind din lături, și [/COLOR][COLOR=red]sunt hrăniți de la mijloc [/COLOR][COLOR=red]și râd de Noi[/COLOR][COLOR=blue].” [/COLOR](Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 14 iunie 2009)[/SIZE]
[SIZE=4]În mod aparte, Dumnezeul Pucioasei ar dori să i se adreseze unui răzvrătit care e tare nemulțumit pe liderii pucioși, [COLOR=red]cei ce și-au ales răbdarea[/COLOR]; dar văzând că răzvrătitul nu-l ascultă, renunță deocamdată, promițând (pentru un viitor incert) semne cerești și un război și o socoteală cu cei care “[COLOR=red]s-au tras în lături[/COLOR], de unde au început [COLOR=red]să lovească[/COLOR]”:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=red]Aș grăi cu fiul cel răzvrătit și l-aș ruga să nu Mă mai supere, dar n-am cu cine să grăiesc, n-are cine să Mă audă, căci nemulțumirea lui s-a făcut pedeapsă peste cei ce și-au ales răbdarea. Eu, Domnul, sunt și conduc în acest război, și apoi voi slobozi semne cerești peste așezământul Meu și Mă voi socoti atunci cu cei ce s-au tras în lături ca să lovească. Amin.[/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR](Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 14 iunie 2009)[/SIZE]
|