View Single Post
Vechi 10.07.2009, 19:00:33
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Mi-am imaginat ce ar insemna sa apara pe plaja, o persoana avand pe ea rasa monahala. Unii deja au raspuns, l-ar ineca. De ce pentru ca nu sunt ca ei, nu sunt din "lume", cum se spune in Scriptura. Prezenta unui astfel de om aici deranjeaza. Ne vrem putin imbracati sau cat mai dezbracati.

Daca as fi pus in fata unui astfel de om, pe plaja, mie mi-ar fi rusine si nu lui ar trebui sa-i fie rusine.
Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Puteti sa va uitati pe volumul "Ne vorbeste parintele Arsenie Papacioc" volumul I coperta din spate sa vedeti o poza cu parintele Arsenie Papacioc in sutana pe marginea lacului Techirghiol.
OK. Sa lamurim o chestie, sau sa explic eu mai bine.
Vi s-ar parea un fleac sa vedeti un calugar in slip pe malul marii, facand plaja? Sau o maica in costum de baie, tot pe plaja? Eu la acest aspect m-am referit.
Daca se duce omul sa priveasca marea, sa contempleze, si sa fie imbracat normal, evident, mi se pare totul in regula. Cum a dat si Mihai exeplul parintelui Arsenie, mai sus. Sigur, atata timp cat calugarul nostru nu priveste la femeile/fetele de pe plaja, care poarta costume de baie.

Citat:
de ce sa il inecati???cu ce a gresit bietul calugar
E, nu o sa il inec. Era doar o poanta. Voi ma si vedeati ca iau un calugar de guler si il arunc im mare!
O sa ma duc la el si o sa ii transmit politicos ca nu vad bine prezenta sa pe plaja, pe care lumea este semi-nud si ca el sa fie imbracat doar cu un slip.

Last edited by Hector; 10.07.2009 at 19:04:50.
Reply With Quote