Aveti aici un mesaj a unei doamne din Suedia despre "celebra metoda" Daca mai doriti material Google este de mare ajutor!:D
"In disperarea mea dupa ce am incercat tratamentul lui ciuhrii, interferonul, lemnul dulce(imi pocneau si urechile, a crscut tensiune) tot citind formula as m-am gandit la bunicii mei care se tot taiau sub limba si spuneau ca se simt mai bine.si cum bunicii nu mai traiesc, desi avem cateva adrese in agenda mi-a fost usor sa ma duc la fulga pt ca era in bucuresti . In perioada aia ii facea mare reclama la tv, asa ca m-am dus la cabinet sa ma planific. Eu nu stiu cine i-a dat avizul sa functioneze dar toate pungile cu medicamente erau pe jos, nu existau rafturi , dar in schimb era o coada imensa. Pt ca vazusem niste usi mi-am imaginat ca erau cabinete, dar de unde mi-a facut aceea crestatura pe hol ,l,umea trecea pe langa mine, si nu va mai descriu cum au decurs operatiile dar asa murdara de sange nici nu am avut unde sa ma spal, nu ii functiona nici instalatia sanitara curgeau toate robinetele , a fost de groaza. Si cand l-am vazut pe analfabet mai zilele trecute la tv nu-mi venea sa cred. deci dupa taierea sub limba nu s-a intamplat nimic nimc in bine.Mi-a trecut tot cheful de tratamente naturiste, daca nici interferonul nu a putut sa omoare virusii, ma las pagubasa pana apre un nou medicament, pe care mi-l promite doctorul de vreo3 aniRodica"
|