View Single Post
Vechi 11.07.2009, 12:24:53
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
mai mult: fascist,nazist sau numai inca o javra antisemita care face uz de religia crestina numai pentru a propaga rasism,ura si am vazut unde au ajuns si ce au facut fiare antisemite.

Basmele despre evreii care vor sa cucereasca lumea, care original au fost publicate de catre politia secreta a Tarului rus a avut scop sa devieze nemultumirea poporului lui de starea sa si sa arunce vina pe evrei. Asta a facut de cateva ori dar cum se stie,nu prea ia ajutat si cine lau executat, impreuna cu familia sa intrun beci au fost crestinii lui.
...
Domnul Ionut daca vezi evrei peste tot si crezi ca vor sa cucerasca lumea, asta este numai ca ei au invatat si invatat la scoala si la universitate si nu la carciuma. Daca si dumneata ai fi invatat nu ai fi scris prostiile alea fara gust.
Fapt este ca si romani care au invatat,ajung sa fiu celebrii si binecunoscuti in lume.Din pacate putea fii mult mai multi dar mentalitatea va pune piedica.
Domnule,

Javra poate ca sunt, Dumnezeu ma cunoaste cel mai bine, dar antisemit nu sunt si nu voi fi niciodata. Eu am tot respectul pentru evrei, pentru ca sunt poporul ales datorita patriarhului Avraam cel care a bineplacut Lui Dumnezeu.

Eu am propus spre lectura textul de mai sus pentru ca este scris de catre un om care m-a impresionat foarte mult prin cartea pe care a lasat-o ca testament: Intoarcerea la Hristos. Nu stiu daca ati avut rabdare sa-l parcurgeti pana la sfarsit, dar Ianolide precizeaza dintru inceput ca NU este antisemit. Cei care se marturisesc a fi crestini nu-i urasc pe evrei, pe negri, pe chinezi sau mai stiu eu pe cine. Ar fi absurd.

Insa asa cum exista romani buni si rai, asa exista si evrei buni si rai. Ei bine, eu chiar cred ca exista unele forte oculte care deja stapanesc lumea din umbra si care incearca acum sa ajunga in mod oficial la putere pe mapamond. Si da, cred ca ei sunt urmasii celor care L-au rastignit pe Hristos, Fiul Lui Dumnezeu.

Multe lucruri care se invata la scoala sunt de mult filtrate de catre aceste puteri malefice; la fel ca si majoritatea documentarelor de pe Discovery sau de pe National Geographic. Dar o sa spuneti ca asta este teoria conspiratiei si ca eu sunt o simpla victima a ei.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote