Subiect: Ce este pacatul?
View Single Post
Vechi 24.01.2007, 14:30:18
jeny
Guest

Implicit

pacatul pentru mine personal, reprezinta suferinta, durere si lacrimi, pacatul savarsit cu voie sau fara de voie aduce inimii mele tulburare, constiintei mustare, am eu o vorba, striga duhul meu impotriva mea!!! pacatul mai ales pacatul grav imi imbolnaveste trupul si imi impietreste inima, pacatul inseamana pierderea pacii launtrice, stricarea echilibrului sufletesc, pacatul MA DESPARTE DE HRISTOS, dar totodata pacatul este dovada vie ca suntem umani, slabi neputinciosi, deci savarsind pacatul vine intristarea, dupa intristare vin lacrimile si pocainta, de aceea de multe ori un pacat greu savarsit si CONSTIENTIZAT!!! SPOVEDIT!!! iti schimba pt totdeauna viata, devii mai smerit mai iertator, mai bun , mai bland stiind ca tu ai facut acest greu si mare pacat si totusi ai fost iertat..de aceea indraznesc sa spun ca de multe ori un pacat greu constientizat, adica trecut prin filtru spovedaniei, ajuta la cresterea ta duhovnicesca, ajuta la constientizarea slabiciunilor tale, cam asta inseamna pentru mine personal pacatul.
Reply With Quote