Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 11.07.2009, 17:19:27
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Este culmea frate cristibossss...te invirti la propriu sau la figurat exact tot pe unde nu trebuie.Sti ce a spus Hristos despre micuti(copii)! ,,Pina nu veti fi asemenea acestora nu veti intra in imparatia cerurilor" Pe semne ca nu ai asemenea dorinte ! Stiu insa clar despre mine ca mai am destul pina voi deveni mic !Desi te rog sa ma ierti cred ca este mai bine sa ne evitam .Nu o doresc dar iti accept propunerea !
Este cea mai inteligentă idee , dar e bine în viață să taci când nu ai ce să spui și niciodată nu poți să-l cunoști pe cel de lângă tine, să-i cunoști idealurile, trăirile , atâta timp cât nu ai reușit să te cunoști pe tine Zaharia, trăind într o lume dublă și avân o personalitate dublată de lumile în care te sbați să-ți dobândești cât de cât o identitate. Refulările și urechelile tale ce s-au revărsat asupra prietenilor și colegilor mei de pe forum îmi sunt mărturie întru cele scrise mai sus. Eu sunt dintr -o bucată frate : să-ți fie rușine !