View Single Post
Vechi 11.07.2009, 18:03:42
cris cris is offline
Banned

Data înregistrării: 16.07.2005
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Exista multi care fara voia lor nu se pot casatori, sau avea copii, oricat ar dori.
Se spune ca este voia lui Dumnezeu. De ce, nu se stie...

Femeia are o menire biologica de a fi mama. Femeia are si in biserica aceasta menire, teroretic (dar nu tuturor le este dat si aici este o contradictie mare) si de aceea nu poate avea profesie sau activitate in biserica...

Vrea Dumnezeu ca ele, ei sa faca altceva si inca n-am aflat?
Parintele Arsenie Papacioc spune: "Ne-a creat Dumnezeu singur numai pentru EL". "Daca ar sti oamenii cat de mult ne iubeste Dumnezeu". "Cel mai pretios dar este timpul". "Omul trebuie sa fie prezent cat mai permanent, daca se poate in fiecare clipa". "Dumnezeu vine in inima omului, care este imparatia lui Dumnezeu, dar trebuie sa fie si primit, ca sa aduca limpezirea".

Aceasta partasie favorizata de Dumnezeu duce pe om si prin necazuri. Care sunt cu atat mai mari cu cat omul cauta un rost adevarat, adica din cele date de Dumnezeu oamenilor, dar de fapt nu renunta la ale sale, care il tin departe, adica il impiedica sa inteleaga. Singura rezolvare este deschiderea inimii totala in rugaciune. Expresia cea mai simpla este "desertarea inimii" sau "Doamne stiu ca vrei sa fiu mai aproape de Tine , dar nu inteleg cum. Sunt gata sa las dorintele mele. Spune-mi ce sa fac". Primele luminari in inima se dau asupra pacatelor ce ar trebui parasite, si a egoismului care impiedica faptele bune ca firesti sufletului pentru care Dumnezeu conteaza.

Daca esti gata sa implinesti schimbarile in scopurile pe care le ai, vine o limpezire, si puterea de a nu mai suferi pentru neimplinirile vechi, altfel vine un zbucium si multe piedici, chiar si pentru ce pare bun.
Reply With Quote