View Single Post
Vechi 11.07.2009, 18:08:30
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
Dumneata sa nu intelegi ca ce ai scris se potriveste unei javre antisemite si de asta nu dumneata esti de vina ci IGNORANTA dumitale.
Logic,crezi ca 14 milioane vor sa stapaneasca o lume de aproape 7 000 000 000 ? Daca asa crezi,dute la scoala si cere banii inapoi. Pe Iisus lau rastignit soldatii romani si nu evreii. In acel timp tara era stapanita de romani si este de necrezut ca soldatii romani sa execute ordinele evreiilor.
Papa de la Vatican,a cerut iertare de la poporul evreu deoarece multi ani, biserica crestina a dat sa se inteleaga ca evreii au rastignit pe Hristos,lucru care teologii crestini au stiut din totdeauna ca nu este adevarat. Asta a fost inainte cu cativa ani.
Eu nu pretind ca esti victima teoriei conspiratiei . Dumneata esti victima IGNORANTEI.
Deci sunt o javra ignoranta. Bine, ma duc sa cer banii inapoi de la scoala. Dar stai, ca am facut 18 ani de carte la fara taxa...

Scuze pentru postarile anterioare, adminul poate sa le stearga daca va crede de cuviinta.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote