In primul rand imi doresc ca baiatul sa se intoarca la Dumnezeu. Cu sau fara mine, asta e mai putin important, dar imi doresc sa se intoarca la Dumnezeu, sa creada din nou in Dumnezeu, si sa isi duca viata dupa morala crestina. El este acum exact la polul opus. Din pacate pentru el.
Abia apoi imi doresc sa fim alaturi. Si daca ar fi sa fim impreuna fara ca el sa se schimbe, imi doresc sa am sansa de a arata Domnului in primul rand, si apoi lui, si sa fiu in stare sa arat, ca am invatat din greseli. Daca as fi cu el fara ca el sa se schimbe, ar fi crucea mea, ar fi poate una din caile mele spre mantuire, si imi place sa cred ca mi-as duce-o. ar fi sansa mea de a iubi cu adevarat, cred.
Si ca sa fiu sincera, deocamdata nu as vrea sa fim impreuna, sa avem o relatie, imi doresc sa comunicam, sa fim apropiati. Chiar daca ar veni acum inapoi la mine, credeti-ma ca as lucrurile incet, batraneste, linistit, cu pace, prieteneste.
Exact asta s-a si intamplat si la mine, am incercat sa-l schimb, pentru ca si el spunea ca vrea sa se schimbe, dar necuratul era mai puternic decat el, si ne-a facut pe amandoi, ne-a indepartat, a scos ce era mai rau din amandoi.
|