View Single Post
Vechi 11.07.2009, 21:17:04
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit Ca sa se poata intelege ce am scris

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
buna ziua, as vrea sa inteleg mai bine ce ati vrut sa spuneti aici. m-a contrariat acel din pacate si minoritatea fara importanta.
sau poate ca este doar un defect de exprimare, ptr ca ati zis ca nu mai scrieti/ vorbiti romaneste de vreo 50 ani? in fine, all in all, bine ca mai scrie si un evreu pe aici.
Ca stiu ca este o activitate cam grea deoarece si eu simt ca stilul meu este cam greoi daca nu mai rau,vreau sa explic dece am scris "din pacate" si "minoritate fara importanta".
Unui goi (citeste-neevreu) care vrea sa treaca la judaism i se face asa de multe probleme ca majoritatea parasesc planu de a deveni evreu. De exemplu,el /ea trebuie sa invete tot ce este in legatura cu judaismul si sa treaca cu succes multe examene in fata unei comisii de rabini care au si titlul de judecatori. In cursul acestuitimp, care ia aproximativ un an jumate pana la doi ani,candidatul trebuie sa traiasca in acord cu legile judaismului si este des controlat. Nu-i de mirare ca reusesc numai un numar infim sa fiu evrei.Asta este acea minoritate de care am scris.
Reply With Quote