nici nu te vei convinge de nimic din pacate... iar eu una pot sa iti spun ca nu exista nici o rugaciune miraculoasa prin care sa va impacati. esential este sa te rogi, din suflet. ar fi bine sa te spovedesti, ar fi bine sa mergi la Sfanta Liturghie...
iar eu, cu aceeasi tristete pe care o ai si tu, pot sa iti spun ca nu ai de unde sa stii de fapt ce e mai bine pentru tine, asta numai Dumnezeu stie. poate ca Dumnezeu nu vrea sa va impacati, pentru ca stie ca nu ar fi bine pentru tine sa se intample asta. de asemenea, probabil ca suferinta prin care treci acum, este urmare a raului pe care i l-ai facut tu ei, suferintei pe care i-ai cauzat-o tu ei.
poate ea are pe altcineva acum, cine stie.
incearca sa nu-i mai dai mesaje o perioada, sa iti simta lipsa, daca e sa ti-o simta... sa o lasi sa respire, sa fie singura fara nici un semn de la tine si sa se gandeasca ce ar fi mai bine pentru ea. da-i un pic de spatiu si timp.
iar tu in timpul asta roaga-te, vorbeste cu Dumnezeu, spune-i ce te doare, spune-I ce-ti doresti... dar nu uita ca orice ni se intampla, e de la Dumnezeu, si e cu un scop...
stiu ca nu iti convine ce citesti, crede-ma ca nici mie nu imi convine, dar... asta este tot ceea ce putem sa facem....
|