Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Anna21,uite ,spune tu te rog ,ce crezi ? Fratia ta esti de parere sa ma retrag .Te intreb simplu,frateste! Am spus ca am sa plec dar ,,intoleranta"(ca sa nu zic evident altfel)lui cristiboss5...m-a desgustat;mai ales ca am dedus ca printre voi are un renume(sau vrea sa si-l impuna).Nu merge deloc cu manierele practicate.Si cind ma gindesc ce spunea sf. ap. Pavel despre bunul renume...Judecind ca se zeleste mult si va ajunge negresit la spovedanie il iert si-l binecuvintez ca sa ne despartim impacati,frateste si sa nu-i fiu tocmai eu poticneala.Il rog deasemenea sa faca cu mine la fel.Vad ca multi isi posteaza cite un cuvint de duh dar tare greu cred ca este sa-i patrundem duhul.E frumos,nimic de zis dar cam atit.
|
Nu, dimpotriva, nu vreau sa te retragi!
Sunt putine voci ferme pe forum (adica persoane care nu cauta laude si nu incearca sa linguseasca). Eu cred ca un crestin ortodox nu cauta sa faca pe plac nimanui! Are un singur stapan.
Eu sunt mai atenta la mesajele celor neagreati de aici: Traditie, Antiecumenism, Anca (i-am numit pe cei de pe acest topic, dar sunt mai multi pe forum).. cred ca adevarul este incomod. Trebuie sa luam aminte la ceea ce ne biciuie mandria. Si la noi cand ne suparam (ce anume se supara in noi? orgoliul?).
(acestea au fost pareri strict personale)