pt. Anca-Miha
Nu stiu,fara ajutorul lui Hristos nu sunt nimic in lupta aceia (si si in tot restul).Am vazut ca unii frati deja au simtit clar (iacata ce inseamna sa fi smerit,primesti daruri)ajutorul Mintuitorului.Poate ca atunci imi va veni si mie rindul.Asa trag nadejde,pt. asta lupt.Cu speriatul de altercatii lucrurile stau asa: sunt educat(mie asa mi se pare !)clasic si simpatizez cu tot ceea este vechi,traditional,curat,verificat in timp,cuminte,serios,complet sanatos,manierat.Pot si eu sa fiu grosolan dar incerc sa evit cit pot,parca la virsta mea(medie)la nevoile si pretentiile mele merge greu altfel... chinuit.Chiar m-am gindit doar sa ma rezum la a citi topicul dar...ispite sunt multe si cazind in ele ajungi sa te contrazici,sa nu vezi asta si chiar sa strigi in jur ca ceilalti vad aiurea... si doar tu esti...frumosul ,ca destepti suntem toti !Vad ca esti calda in formularile tale sau daca deranjeaza exprimarea o inlocuim cu ponderata,cu precautie.Personal accept si imi pare bine.Daca ti s-ar parea ca glumesc imi cer iertare pt. ca nu am urmarit asta.
|