Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul
Si eu am crezut... si m-am inselat. Dumnezeu mi-a aratat adevarul,a ales El,si I-am dat slava! Nu stiu de ce ai (sau crezi ca ai) mai multa incredere in tine decat in Domnul? Ti s-a spus deja: El stie cel mai bine de ce ai nevoie!
Dar nu am stat cu nici o fata fara sa o iubesc,sa simt ca tin la ea. Nu stateam cu vreuna mai frumoasa doar pentru a uita de fosta,ci din dragoste,din dorinta. Spuneam la modul general ca am stat cu fete frumoase,dar asta nu inseamna ca urmatoarea era in mod obligatoriu mai frumoasa decat precedenta. Nu a avut importanta,eu cautam si altceva. Sunt atatea fete frumoase (fizic) pe care le-am refuzat,si asta pentru ca nu imi placea cum erau ele,cum se purtau,ce caracter aveau etc. Efectiv nu gaseam compatibilitate.
|
nu stiu ce vrei sa spui prin ''iubesc''... eu acum iubesc cu adevarat!! Tocmai ca El stie de ce am nevoie...pentru ca inainte sa o cunosc mam rugat Lui sami dea ce stie ca e mai bine... si mia scoso in cale pe ea... si am gresit eu,stiu asta sigur! si acum nu as mai faceo... acum ma rog la fel... si sper sa ma auda si sa ma ierte si sami mai dea o sansa!