View Single Post
Vechi 12.07.2009, 04:51:22
morena morena is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.07.2009
Angry

Citat:
În prealabil postat de CosminPopescu Vezi mesajul
Bănuiesc că scopul tău este obținerea de cetățenie pt domnișorul bronzat, ci nu păstrarea religiei ortodoxe. Păi asta se rezolvă legal, sau ai nevoie de aprobarea familiei și te folosești de biserică ?

Încă ceva, ei zic Alah, noi zicem Dumnezeu, dar nu e același lucru, Dumnezeul nostru s-a jertfit pt mântuirea noastră, iar Ilahul lor este inventat de un moș pedofil.
Să nu crezi că are cineva ceva cu musulmanii, dar trebuie să cauți să aflii istoria lor. Am prieteni turci, dar nu cred că ei sunt reprezentativi pentru această religie din moment ce vrei bărbat din cu totul altă cultură. Sunt curios dacă o să se abțină el cât o să fi tu însărcinată, sau în zilele de post de peste an.
Mda, imi pare rau sa vad atata lipsa de cultura a unor crestini,eu sunt tot ortodoxa dar nu ma avant cu capul inainte pentru a trage concluzii fiind lipsita de surse sigure.
In legatura cu cu Allah de care vorbiti voi hai sa facem niste traduceri:
Allah=Dumnezeu=God= Dios si asa mai departe, de ce nu va luati si de englezi ca spun God in loc de Dumnezeu,voi vorbiti de musulmani de parca crestinii sunt mai buni,iar dak acesti musulmani exista este voia LUI,voi care cunoasteti cuvantul lui DUMNEZEU ar trebui sa fiti mai cu bagare de seama cand va barfiti aproapele,ce ziceti?
Vazand ca nu cunoasteti continutl quranului adik sa va explic ce inseamna: ;O carte unde sunt mentionati si preamariti toti profetii incepand de la facerea lumii si unde scrie in special atat de frumos si cu mult respect de Fecioara Maria si nasterea lui IIsus Hristos;
In caz ca nu stiti si asta mai mult ca sigur si musulmanii asteapta venirea lui IIsus Hristos
Mai documentati-va si voi inainte sa ajungeti cu totii in RAI!!!!!!