[SIZE=3]Nimic nu ma face mai fericita decat atunci cand ofer cadouri... imi place sa alerg, sa hoinaresc, sa visez, sa pretuiesc...[/SIZE]
[SIZE=3] Visez spatiu… lumina… tacere.. dar uneori mi se poate intampla sa ma simt aruncata in realitatea nici macar inspaimantatoare ci doar marginita…[/SIZE]
[SIZE=3]Imi plac ploile reci si toamnele tarzii... florile de camp si firele albe din barba unui prieten… culorile vii si aglomeratia oraselor mari… lumea antica… pisicutele si zborul cu avionul , pantofii cu toc si rochiile negre, dantela si parfumurile fine… coafura cu coc si adidasii rosii… mancarea chinezeasca si gogosile umpute cu dulceata de visine…. pijamalele in culori stridente si sosetele cu modele haioase…[/SIZE]
[SIZE=3] Imi plac nuntile si slujba inmormantarii…iubesc vitraliile, mirosul de tamaie si Canonul cel Mare… saptamana Patimilor cu deniile ei….[/SIZE]
[SIZE=3]Mi-e dor de mireasma cozonacilor aburinzi si a sarmalelor ce sfaraie pe plita, in timp ce copiii impodobesc bradul ptr sarbatoarea Craciunului…[/SIZE]
[SIZE=3] Imi place sa imi tin cuvantul si detest atunci cand nu o pot face… [/SIZE]
[SIZE=3]Nu imi plac filmele cu final trist….imi plac calatoriile cu masina noaptea, dar nu imi place ca eu sa fiu soferul…imi place sa fotografiez dar nu si sa fiu fotografiata… [/SIZE]
Last edited by MarinaAlca; 12.07.2009 at 08:04:15.
|