View Single Post
Vechi 24.01.2007, 17:27:33
jeny
Guest

Implicit

generatia aceasta este o generatie dezorientata, in mare parte este asa datorita noua a parintilor, pentru ca suntem prea preocupati sa le dam cele necesare trupeste si le lasam sau le uitam chiar pe cele duhovnicesti, atunci sufletul copilului se netrebniceste si cauta tot mai mult cele a fost invatat sa caute, cat despre sprijinul bisericii?? poate ca ar trebui sa se faca iarsi acele ore de cateheza, pentru ca eu personal consider ca tinerii nu-si cunosc radacinile ei nu stiu nimic despre tainele bisericii, despre importanta lor, despre Sf Liturghie, ei nu stiu pt ca nu a a avut cine sa-i invete, la scoala din pacate la orele de religie se face [prea putina religie...stiu copil in cl a 7 care nu stia crezul!! ei bine daca acasa nu ii vb nimeni de HRISTOS la scoala prea ptuin atunci cum sa caute tanarul din ziua de azi ceva ce el nici macar nu cunoaste?? cum va sti ce a pierdut daca nici nu a gustat?? consider ca singurl ajutor pe care il putem da tinerilor este sa le vorbim ami mult de HRISTOS sa ii ajutam sa IL IUBESCA pt ca dac aIl vor iubi Il vor cauta asta consider eu ca ar putea sa faca biserica sa ii ajute sa Il cunoasca pe D-zeu apoi ei vor alege dupa constiinta calea. Doamne ajuta
Reply With Quote