Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 12.07.2009, 14:53:41
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Anca-Miha: Nu stiu daca te mai intereseaza aspectu dar am vazut si eu ca pe linga alte dracii se amesteca si sfintii(am mai marcat parerea mea despre subiect).Bine inteles ca o asemenea greseala nu poate fi facuta cu noblete decit de catre un teolog/oloaga,asa,ca sa-i dea si greutatea cuvenita(acum am dorit sa fiu acid, dar promit ca am sa devin si...baza,ca sa compensez).Ceva asemanator scamatorilor.Daca nu esti bine informata te poti sminti cu asemenea pareri !Sfintenia tine de ortodoxie...restul insusirilor individuale si deosebite umane se numesc altfel.Daca a fi sfint depaseste multimea confesiunilor ,daca este adevarat,atunci poate ar fi bine sa-l veneram si pe Nerva Traian ca tot a pus el fundatia unui popor istoric(roman ,desigur).Im,ce ziceti? Gresit,f.grsit asa ceva!Sa ne ferim de o asemenea ispita !
Vad ca va fi tot mai greu sa ne mentinem pe carare, daca fundamentul nu e solid si nu se bazeaza pe Adevar. Desi stiu, sunt surprinsa de fiecare data de viclenia diavolului-cameleon.
Si ne ataca acolo unde avem puntul slab. Cum nu suntem Argus, in final doar rugaciunea ne salveaza de la cadere. Multmesc.
Reply With Quote