View Single Post
Vechi 12.07.2009, 15:59:54
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hatryan Vezi mesajul
pai eu miam dat seama cat am gresit imediat cum am ajuns aici,de fapt de pe drum... fosta mea prietena... nici ea nu a stat cuminte.a mers la o ''vrajitoare''(nu stiu alta denumire),si fratele ei cand a vazut ca se intampla faptele,mia spus tot... poate si asta ma legat cat de cat,ca eu in ultima vreme chiar imi pierdusem increderea in mine si in Dumnezeu...

si cand miam dat seama ce am facut?! wow... deja am luato un pik razna... si am insistat sa vina aici sau sa ma intorc eu acolo... am fost foarte insisten si stresant,si neam cam certat la telefon zile si noti,si am ajuns acum sa sufar inimaginabil de mult pentru tooot...
O sa iti repet ce ti-am scris si in primul post:incearca sa te maturizezi si sa devii dintr-un pusti,barbat!Pentru ca,oarecum imi dai sentimentul persoanei careia ii cam place sa se spele pe maini de responsabilitatile unei greseli,care prefera sa o arunce in carca altor persoane.
Chiar sa iti fi facut vraji cineva,ele nu au efect daca noi avem credinta in Dumnezeu si suntem stapani pe noi.
Vrajile,demonii actioneaza asupra slabiciunilor deja existente in noi,deci,chiar daca exista factori care duc la o anumita conjunctura,cei care gresim si purtam pe umeri intreaga vina si responsabilitate pentru actiunile noastre,suntem doar noi.
Si inca o mica mentiune: daca o iubeai atat de mult,acum iti sfaraiau calcaiele in Romania dupa ea,erai cu un buchet de flori la usa ei si o rugai sa poarte macar o ultima conversatie cu tine.
Dar,la cum vad ca totusi pui problema,eu cam am indoieli mari ca tu chiar o iubesti cu adevarat.
Reply With Quote