View Single Post
Vechi 24.01.2007, 19:45:15
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Povesteau batranii de pe Valea Bistritei ca o fata care pastea oile din lucrarea vrajmasului a cazut in pacat cu un cioban si a ramas insarcinata Dae fiindu-i rusine sa nu afle ai sai si-a omorat pruncul si l-a aruncat intr-un loc unde sa nu afle nimeni
Dupa aceea fiindu-i rusine si de preotul satului nu si-a marturisit acest pacat.
Dat sufletul acesta avea mare evlavie la Maica Domnului si se ruga zi si noapte sa-i ierte pacatul.Nu dupa mult timp tanara a murit si la slujba de inmormantare din biserica a deschis ochii si a inceput sa-l strige pe Parinte zicand:
Parinte veniti putin ,da cu Sfintia Voastra am treaba eu am facut un pacat foarte mare si mi-a fost rusine sa il marturisesc , dar Maica Domnului s-a rugat pentru mine si dumnezeu mi-a trimis sufletul inapoi in trup sa-mi marturisesc pacatul pe pamant caci pe pamanet l-am facut
Toata lumea a iesit afara din biserica si tanara si-a marturisit pacatul cu lacrimi, dupa aceea toti au venit pe langa sicriu si au inbulzit-o cu fel si fel de intrebari
Cum este dincolo? Ce ai vazut?
Cum este dincolo nu pot sa va spun ,Doar atat pot sa va spun caci cum este aici la primari unde toti sunt trecuti cu ce au tot asa este si dincolo fiecare este trecut cu tot ce a facut bun sau rau.
Va rog cu lacrimi sa va spovediti ca dincolo nu mai este loc pentru pocainta si nici Maica Domnului nu se roaga pentru cei care nu vor sa se indrepte .
Iar apoi a inchis ochii si a adormit.
Reply With Quote