CristinaMaria ,accept cu placere parerile tale cu toate ca fac urmatoarele adaugiri:
- Sf. ap. Pavel spune la un moment dat (iertare ca nu-mi aduc acum aminte locul exact)intro epistola ca ,,desi nu voiesc savirsesc pacatul"-citatul este reprodus din memorie, inexact ca forma-acesta este sensul in care am spus dar evident nu este pt. toti adevarat,sfintii fac exceptie.In rest...Nici pe departe nu vreau sa te necajesc dar mie asa mi se pare.
- despre psihologi am aceiasi parere ca si par.Paisie aghioritul(defapt de la el am preluat-o)si se gaseste in cartea sa ... adica sunt utili dar intr-o masura limitata ,in sensul ca te ajuta sa-ti descosi unele neintelegeri dar nu-ti poate ierta pacatele pt. ca sufletul este in primul rind de la D.zeu.Dureaza mult pina iti voi spune precis locul unde sa citesti dar iti promit ca in 2 saptamini precizez.(acum nu sunt la casa mea).
- am aceiasi parere cu tine despre constitutia feminina:emotionala predominent.Asta nu ca asa avem noi pareri ci este stiintific stabilit.Barbatul este predominent cerebral(evident cei care sunt si nu exceptiile).Cunosti corect realitatea(este o gluma)!
|