Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 13.07.2009, 01:13:01
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit pt. cristinamaria

Sper sa nu gresesc ca nominalizez si ca abia acum iau in discutie 2 atitudini:
- andreicozia era f. suparat ca avantajul netului este ca imi permite sa ma ascund si nu ma poate cunoaste el bine,nu ma poate masura cum vrea el.De aceea nu ma crede pina nu ma vede,fiind in lume Toma necredinciosul 100% si eu poate Petru cel prost !
- cristiboss era pe invers : ii parea rau ca acesta este dezavantajul netului ca nu pot afla eu cine este el cu adevarat,caci cu marea majoritate a forumistilor se cunoaste ,este cunoscut si eu sa o las mai usor vis-a-vis de el ca nu stiu ce trairi are,ce aspiratii,ce nevointe ,ce rezultate,etc.La un moment dat am crezut ca am intrat pe o retea de cartier.

Parerea mea este (este un fel... elegant de a spune pt. ca in realitate banuim toti)ca destul de bine putem aproxima cam cum suntem in realitate,dupa ce scriem. Cred ca defapt fiecare se bucura sincer de faptul ca nu ne putem vedea(precum ai spus) si de tot ceea ce decurge de aici.
Da, lauda este rea in sine,ai inteles sau ai intuit bine.Fara sa o mai lungesc spun asa:,,...taci tu,sa vorbeasca faptele tale" cum spunea Hristos.Dupa asta ma iau eu,dupa asta ii judec pe altii.Am spus judecat in sensul de ,,observat", ,,evaluat".
Scopul meu nu este sa transmit idei,sa primesc da,sa corectez pe cineva sau sa invat pe cineva ortodoxie.Asta cel mai bine o fac profesorii de teologie(te invata cine este si ce vrea sa fie ortodoxia)si duhovnicii(acestia te invata sa TRAIESTI ortodoxia,pt. ca doar ei stiu corect asta). Scopul meu este sa marturisesc ortodoxia asa cum a lasat-o Hristos: nemodernizata ,neactualizata ,neecumenizata,nerelaxata,neadaptata.Ma comport ca atare,imi spun parerile si le motivez.Uite iti dau 2 exemple,desi stiu ca ai inteles f. bine:daca te imbolnavesti si pt. boala ta iti trebuie un medicament precis, cum ar fi ca doctorul sa-ti dea ceva asemanator,aproximativ,mai relaxat si oarecum adaptat la nevoia ta,crezi ca ar merge bine? Eu am indoieli. Clalalt,valabil mai ales pt. sora Fani: daca esti profesor si asculti un elev sa-ti spuna ceva din lectie,precis ,cum i l-ai spus tu si el(nepregatit) incepe sa o ia un pic pe alaturi ,sa te invirta un pic ,sa dea cu ceva asemanator,asa cu parerile lui personale despre un lucru spus precis de tine(m-am repetat) motivind insa o dorinta sustinuta despre subiect desi tu vezi clar ca este cam pe linga ... cum ar fi? Pai nu este clar ! Si acestea au fost 2 exemple simplute nu chiar ,,elevate". Ei cam asta sunt si fac eu ,pe scurt... Ce zici ?

Last edited by zaharia_2009; 13.07.2009 at 01:19:22.
Reply With Quote