Citat:
În prealabil postat de catalinped
Ma intreb daca nu ar fi existat Biblia oare noi ce am fi crezut despre om si Dumnezeu?
|
"Eva a inceput sa fie fugarita de Adam"
Stiu ce vrei sa spui numai ca am vrut sa dau viata imaginii celor doi care se jucau ca niste copii inocenti prin gradina Raiului
Ata este o intrebare buna insa face parte din genul de intrebari CE S-AR FI INTIMPLAT DACA AR FI FOST ASA SI PE DINCOLO?..... care tine de imaginatie si fantezie, doua fenomene de care suntem sfatuiti de Sfintii nostri sa ne tinem cit mai departe. In privinta asta eu impartasesc parerea Elenei care zice : astea sunt datele problemei si asa se rezolva, ca la scoala
Insa ca sa-ti dau un exemplu care m-a pus pe ginduri si chiar il comentam cu sotia este starea in care se afla sau au ajuns copii abandonati/pierduti in jungla sau crescuti in salbaticie de animale sau de unii singuri si ce se intimpla cu ei din punct de vedere spiritual. Desi nu avem cum sa stim sigur, se pare ca aceasta dimensiune nu se dezvolta iar ei de unii singuri nu pot face nimic ca sa schimbe ceva. Se poate vorbi mult pe tema asta, poate cu alta ocazie