pt. cristina maria
Iti spun aici si citeva vorbe de la topicul celalalt(ce va place...)pt. ca desi este f. tirziu sunt relaxat datorita lui LapetiteMoc.
Frustrarile sunt evidente,incepind cu mine vezi destul de des si asta ,dupa parerea mea si la mai versatii topicului.Nu am dorit sa le tulbur linistea ,,patriarhala" dar nici sa o ,,mermelesc" cind cu Hristos ,cind cu parerile mele de ,,invatat" cind sa devin contribuabil la marea cooperativa contemporana de explicarea ortodoxiei.O spun a nu stiu cita oara,este explicata ,gata,trebuie doar traita.Este loc in lumea asta pt.toti,incapem toti asa ca ...fiecare cu marturisirea lui ! Cred ca peste tot in viata si cu atit mai mult aici unde nu ne privim ochi in ochi trebuie sa fim sinceri,corecti,cinstiti,linistiti,sa marturisim Adevarul asa cum ne-a spus el,politicosi ,eleganti,toleranti,adica cu inima plina de dragostea aproapelui iar cu mintea deschisa ...la unghiul la care a fost ea antrenata.Este o chestie mai mult decit de bun simt ca atunci cind vezi ca celalalt este mai aproape de adevar decit tine sa cedezi cu eleganta.Ei, dar chestia cu egalitatea merge mai greu pt. ca ea este segregata pe vechime.Veteranii,culmea ,frizind parca spusele Mintuitorului vor locurile din fata. Pai daca asta vor eu zic ca le cedez,ca asa e politicos,fara a mai vorbi de alte virtuti crestine !
Este tirziu in noapte sau in dimineata.Ma opresc aici.Iti doresc o noapte linistita si un somn odihnitor.Pe miine . Doamne ajuta !
Last edited by zaharia_2009; 13.07.2009 at 02:44:00.
|