View Single Post
Vechi 13.07.2009, 09:30:51
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tia Vezi mesajul
ok, am un sfat si totodata, o povestioara de impartasit: acum doua saptamani, impreuna cu sotul si un alt cuplu, prieteni de familie, am plecat pe malul unui rau, pentru a face plaja. am avut noroc si am gasit un loc si cu umbra si cu soare, deocamdata fara "vecini de patura". Dupa vreo 30 minute, incep sa vina isi intinda paturile pelanga noi mai multe familii, dar toate trecute de 40 ani. Bineinteles, toate doamnele erau durdulii si cu celulita din crestet pana in talpi. Eu si prietena mea ne amuzam copios, deoarece era pentru sotii nostrii o priveliste fantastica. Nici ca se putea un loc mai frumos.
Asa, au fost feriti de ispite.
Deci, alegeti cu grija locul
Tia,ma faci sa rad...mie nu mi-ar fi teama de ispite,ci de faptul ca omul de langa mine accepta sa cedeze in fata lor.Deci,degeaba i-as pune niste ochelari de cal sa nu mai vada dreapta,stanga,daca cu prima ocazie ar ceda.
Nici noi ca femei nu suntem lipsite de ispite,sa fim seriosi,nici barbatul si nici femeia nu sunt monogami prin nastere.
Cand accepti sa fii barbatul unei singure femei ori femeia unui singur barbat,aici tine de niste repere de suflet,in primul rand,de a constientiza conditia noastra de OAMENI ca fapturi spirituale ce se ridica deasupra firii animalice ce isi gaseste lacas in fiecare,mai mult ori mai putin.
Reply With Quote