View Single Post
Vechi 13.07.2009, 10:06:51
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Ei, noi ne amuzam de situatie, bineinteles ca se mai uita si barbatii, dar cam atat. Eu personal nu ma simt in largul meu la plaja, pentru ca mereu s gaseste cate una mai "bazata" decat mine si atunci incep sa ma compar cu ea, vrand-nevrand,si nu imi place, dar ma consolez cu gandul ca peste multi multi ani ,si ele vor arata mult mai nasol ca mine; plus ca daca are un bust impresionant, care atrage priviri, si acesta se va transforma intr-un bust-langos. Stiti, ca si vulpea care nu ajunge la struguri.
Dar stiu ca sotul meu ma iubeste si nu m-ar insela. Deci, o privire nu omoara pe nimeni, ca doar cu atat se alege.
Oricum ultima data cand am fost la mare, faceau topless mai mult tanti-le alea de peste 40 ani, deci acolo CLAR nu aveai ce vedea.
in fine, nu cred ca este un pacat sa admiri frumusetea cuiva, atata timp cat nu ai ganduri necuviincioase cu persoana respectiva. La urma urmei, Dumnezeu i-a dat frumusete, si admiram lucrarea mainilor Lui.