View Single Post
Vechi 13.07.2009, 11:36:12
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Evident ca nu este un capat de tara,nici nu se pune problema,doar ce am vrut sa subliniez este faptul ca majoritatea barbatilor nu sunt la fel de toleranti cu un astfel de comportament din partea femeilor.
Si cred ca ar fi bine daca s-ar ajunge la un echilibru,altfel de o parte ori alta se vor acumula frustrari ce vor deteriora in timp relatia.
O , ce bun e echilibrul ăsta ! Multe ar fi minunate de ar fi aces echilibru de care mai tot timpul aduc eu aminte pe forumul ăsta . Din păcate este foarte fragil, un mic pas, foarte mic chiar, greșit dărâmă acest echilibru. Într o relație , important ca în momentele mai puțin plăcute, unul din cei doi să știe să cedeze , iar focarul neânțelegerii se va stinge foarte repede. Să învățăm din fiecare clipă care trece, să ne cunoaștem slăbiciunile , să ni le acceptăm, dar în același timp să cunoaștem si slăbiciunile partenerului și în același timp să i le acceptăm. Găsind numitorul comun , relația va fi OK ! Echilibru, realism și discernământ !