View Single Post
Vechi 13.07.2009, 11:44:14
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
In cazul asta ar fi bine sa dau fuguta la oglinda.. caci si eu fac 40 in curand... oare asa ar rade si de mine alte "floricele" proaspete de pe plajele mioritice???.. Noroc ca niciodata nu mi-a placut sa ma expun pe plaja, privirilor curioase.. nici macar in vremurile de glorie ale tineretii, cand nu eram "durdulie si cu celulita din crestet pana-n talpi"
Ei uite, tocmai de aceia am spus ceea ce am spus...ca unii gusta gluma intr-un fel, iar obiectivitatea in alt fel, este altceva....
Oricum ar fi, nu de frumusete, este pana la urma, vorba, ci de frumusete in general (ani, sentimente, trairi, mandrie, josnicie, sex, badaranie, orice ...).
Eu vorbesc cu sotul meu absolut orice, exact asa cum ma exprim pe forum, sunt libera din foarte multe puncte de vedere, astfel cum si acesta isi permite sa aprecieze o colega de serviciu , fizic, si sa-mi spuna acest lucru fara probleme. Suntem maturi, dar mai ales, ne cunoastem unul pe celalalt si avem incredere prin aceasta vasta cunostinta . (ei bine, in totalitate nu avem cum niciodata ). Chiar de curand mi-a placut de un profesor, de ochii lui, zambind i-am spus sotului meu ca-mi plac ochii lui...pur si simplu, ne-am completat prin gandire si libertatea aceasta, rationala, pana la urma . Poate, de multe ori constrangerea te determina sa doresti sa evadezi, cu toate ca aceasta constrangere, uneori, poate fi si extrem de sireata si de ascunsa in complexitatea unei relatii.
La 21 de ani....ce sa mai comentam ? !

Last edited by ory; 13.07.2009 at 11:49:36.
Reply With Quote