Subiect: Forumul nostru
View Single Post
Vechi 13.07.2009, 12:52:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Marina, in acest sens, eu cred ca multa imaginatie, dupa cum spui, ne face, practic sa fabricam sentimente sau idei, care in mod normal acestea nu si-ar gasi locul in realitatea inconjuratoare. Ne autoflagelam, iar aceste trairi devin flagelari tocmai pentru ca depasesc aria acestei realitati prin atata iluzie.
Este complicat , dar tot atat de omenesc, este si un tribut adus acestei sfere virtuale atata, atat de amagitoare...
Este o vorba a romanului ; "ce-i in mana , nu-i minciuna ! ".
Urasc cuvintele, tocmai fiindca ele sunt capabile de mai multa confuzie decat poate fi capabil omul insasi, cuvintele mari si exagerate emise intr-un mod mult prea "mic " si neasumat...mai ales intalnite in credinta si dragoste. (nu degeaba le-am afisat separat )
Hai, chiar așa , ne autoflagelăm, ne . . . Hai să terminăm cu exagerările . Nici prea, prea, nici foarte, foarte. Internetul până la urmă nu este obligatoriu, nici forumul . Toate sunt cu voia noastră liberă și ne asumăm toate riscurile. Să nu ne lamentăm aiurea, dragă Ory ! . . .