View Single Post
Vechi 13.07.2009, 13:03:17
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
asa este tia, imi cer scuze ca m-am afisat cu ceva seriozitate fara rost.
Dar, uite, ce te faci daca sotul chiar se uita dupa o astfel de femeie trecuta de 40 de ani, cu celulita, cu toples nu prea demn, cu sunci...cu ce vrei tu ?
Ce zici daca te mai si inseala cu o astfel de femeie ? Ai avea soc, bine-nteles, de aceia este bine sa nu spui niciodata...niciodata.
Barabatii chiar au tendinta de-a se apropia de femei mai mature, este o chestie ce deriva din instinctul acestora de a-si gasi sentimentul matern din mama, dar si pe cel de stabilitate si protectia ce o confera maturitatea, mai cu precadere decat naivitatea si farmecul tineretii.
Fratele meu are o vorba ; "daca ma vede sotia cu una slaba si tanara in oras, cu siguranta nu v-a fi geloasa sau suspicioasa fiindca ea stie ca, nu ma atrag deloc pustoaicele si nici femeile slabe..." (fratele meu fiind slab ).
Sotul meu spune ca nu s-ar uita la o relatie cu o pustoaica pentru nimic in lume, i-ar fi teama, sunt imprevizibile, sunt neinfranate, sunt necoapte la minte si astfel pot sa greseasca deseori....
Crede-ma, trebuie sa fii cu luare aminte, dar nu obsedata in acest sens. Barbatii simt o nevoie de completare foarte ciudata, mai putin bazata pe discernamant, cat pe "nevoi personale"...ca sa sune asa ca un cont, caci pana la urma, chiar asa si devine.
sa inteleg ca sotul tau crede ca toate pustoaicele sunt cu..e?
Bine ca ai baietel si nu fetita