În prealabil postat de ory
asa este tia, imi cer scuze ca m-am afisat cu ceva seriozitate fara rost.
Dar, uite, ce te faci daca sotul chiar se uita dupa o astfel de femeie trecuta de 40 de ani, cu celulita, cu toples nu prea demn, cu sunci...cu ce vrei tu ?
Ce zici daca te mai si inseala cu o astfel de femeie ? Ai avea soc, bine-nteles, de aceia este bine sa nu spui niciodata...niciodata.
Barabatii chiar au tendinta de-a se apropia de femei mai mature, este o chestie ce deriva din instinctul acestora de a-si gasi sentimentul matern din mama, dar si pe cel de stabilitate si protectia ce o confera maturitatea, mai cu precadere decat naivitatea si farmecul tineretii.
Fratele meu are o vorba ; "daca ma vede sotia cu una slaba si tanara in oras, cu siguranta nu v-a fi geloasa sau suspicioasa fiindca ea stie ca, nu ma atrag deloc pustoaicele si nici femeile slabe..." (fratele meu fiind slab ).
Sotul meu spune ca nu s-ar uita la o relatie cu o pustoaica pentru nimic in lume, i-ar fi teama, sunt imprevizibile, sunt neinfranate, sunt necoapte la minte si astfel pot sa greseasca deseori....
Crede-ma, trebuie sa fii cu luare aminte, dar nu obsedata in acest sens. Barbatii simt o nevoie de completare foarte ciudata, mai putin bazata pe discernamant, cat pe "nevoi personale"...ca sa sune asa ca un cont, caci pana la urma, chiar asa si devine.
|