[quote=strajeru;152784]Mai Vsovi,mai lasa-i incolo de puciosi cu ereziile lor [COLOR=red](alea care le visezi dumneata? sau care domnule? sau iar te-ai trezit ratatnd o buna posibilitate sa fi tacut)[/COLOR],nu le mai lua atata apararea [COLOR=blue](n-au nevoie de aparare ca ii apara Dumnezeu, eu zic doar ceea ce cred shi ce mi se pare Adevarat, dar tu insinuezi shi iar insinuezi far nici un argument asha cum ii sta bine celui "drept")[/COLOR].Nu vezi ca ti-au zdruncinat creierii de tot?

[COLOR=red] (despre ce creieri vorbeshti? shtii dumneata ce sunt aia creieri? shtii dumneata ce e aia zdruncinare? eu vad ca dumneata insinuezi shi te tanguieshti ca le-i fi vazut pe cobea, shi fireshte din mila asha camila... de ce nu spui care-tzi sunt problemele? ca vad ca ma plangi pe mine iar dumneata... la dumneata te-ai uitat in oglinda? itzi dai seama ca shi dumneata faci aceleashi afirmatzii ca shi aia ce-l fac pe Hristos mincinos? asta vezi? te-ai uitat la tine inainte sa ma plangi pe mine? sau cat o sa ma bazai cu insinuari shi plangeri de mila, adica cu un fel viclean de a ma acuza shi a ma socoti neghina... cat?)[/COLOR]
Ce nevoie ai tu de CLD(macar daca era bun) cand Ortodoxia abunda de scrierile Sfintzilor Parintzi? [COLOR=blue](dar tu ce nevoie ai sa vorbeshti fara sa vorbeshti nimic ci doar sa "ma plangi pe mine"... ce vrei sa spui domnule? te-a pus cineva sa ma plangi pe mine? ce ma tot plangi dar viceversa? ca daca m-ai fi plans pe drept ai fi vazut Adevarul ca eu te plang defapt pe cei asemenea ta, shi nu eu ci CLD, Domnul adica... El... ca pentru orbi shi mutzi shi shchiopi adica, din aia care insinueaza mereu vrute shi nevrute... deci ce creier mi-au zdruncinat shi care-s ereziile? alea pe care le ai dumneata in creierul tau nezdruncinat? poi nu tz-iam explicat frumos shi cu frumosul? dar dumneata nici n-ai citit darmite sa pricepi, dumneata te multzumeshti sa ma plangi pe mine dupa ce tot dumneata ma osandeshti insinund minciuni... fii domnule serios... te rog frumos sa incetezi sa ma plangi dumneata cand iata ce eu te lang, shi te plang din geu shi din amar... dar dumneata viseaza in continuare shi cand ai sa te trezeshti plange ma iarashi cu lacrimi de crocodil... shi fa-ma shi eretic shi nebun shi descreierat ca doar nu-i mai ushor asha? sigur ca e mai ushor sa osandeshti decat sa cautzi Adevarul pe Cale... deci te rog da-mi pace cu apropourile tale shi indemnurile fara nici macar un argument ci asha scoase din infatuare shi suficientza, ca shtim noi mai bine... poi nu mi-ai dovedit decat ca eshti catastrofic shi cobitor shi lenesh shi fireshte zintzator asha ca totzi vatzatorii aia care-tzi doresc "binele"... deci scuteshte-ma de aprecieri fara argumente shi plangeri false de mila... mai bine ai zice parerea ta despre un subiect, despre o fraza, decat sa vi iarashi cu infailibilitatzi invelite in staniol ca sa merg sa-mi dea gLumea bombon ca shtii dumneata cu ce pilule se vindeca boala... dar se pare ca dumneata ai ceva boala ca mereu te afli in treaba, te trezeshti shi cand te trezeshti te tangui pentru mine... dar viceversa...[/COLOR]
Vrei sa te mantuiesti?Pune in practica ce spun ei,si gata. :)
(exact, insfarshit un lucru corect deshi l-ai spus in gluma ca o ironie in zeflemea... poi sigur ca pun doar ca nu prea pot din pricina a tot felul de slabiciuni shi delasare, lene shi plictis... oricum multzumesc ca mi-ai dat atentzie, deci nu te supara daca eu m-am suparat, ci ma iarta daca te-am iritat... ca n-am rezistat shi daca m-ai iritat poate de nebun te-am iritat shi eu mai mult, ca mi-am amintit ca shi altadata ai facut la fel... deci ma stradui sa te iert pentru mine ca sa ma ierte Dumnezeu shi iar sa te iubesc pentru tine ca pe un strajer ce face priveghere shi paza... dar ce paza e aia cand am impresia ca din cand in cand te trezeshti shi ma compatimeshti pe dos, inainte acuzand shi etichetand absurd shi fara argumente... ce paza e aia? tu il primeshti shi-i dai voie celui rau sa treaca iar pe ingerashi shi pe Domnul il iei la rost shi il iei la intrebari? poi ce cercetare faci dumneata daca pentru tine cuvintele, frazele, marturisirea e nimic? poi nu la Bar trebuie sa faci de straja ci paza la porunci, la Cuvant, la a nu trece nimic de tine fara amanuntzita shi dreapta cercetare... deci ma iarta shi dumneata daca iarshi te-am suparat eu shi cu Adevarul, ca shtiu, Adevarul supara pe om.)