View Single Post
Vechi 13.07.2009, 15:16:23
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Indraznesc sa spun ca eu vad diferit lucrurile. [COLOR=darkred]Nu as putea numi lucrare a lui Dumnezeu [/COLOR]o uscare a pielii, o cocosare a spatelui, o garbovire a omului, caderea dintilor, zbarcirea pielii, etc. Toate acestea sunt urmarea pacatului facut de om. De aceea parintii imbunatatiti sunt minunati pana in ultima clipa, pe cand batranii urzuzi sunt oribili, in mare parte.

[COLOR=darkred]Uratenia si degradarea materiei[/COLOR] ce alcatuieste trupul nu face parte din planul lui Dumnezeu cel din veci, in care omul a fost creat dupa chipul Sau, cu posibilitatea de a ocoli moartea si de a deveni nemuritor. Insa omul a ales alta cale, anume aceea a neascultarii, a degradarii si mortii trupesti, ca mai apoi, o parte dintre oameni sa ajunga la Dumnezeu.

[COLOR=darkred]Nu sunt fascinat de semnele batranetii[/COLOR], ci mai mult ma gandesc la faptul ca Dumnezeu sufera neincetat, inca din ziua caderii omului, vazand cum acela pe care El l'a creat tanar, frumos si perfectibil a ales spre viata calea mortii. Oare nu sufera Domnul cand vede o babuta distrusa si chinuindu'se sa isi care trupul ? De aceea nu indraznesc sa pun acestora numele de "lucrarea lui Dumnezeu".
Chiar ma gandeam sa comentez postarea lui Ory, dar mi-ai luat-o inainte!

Cam asa vad si eu lucrurile, dar mai nuantat..
Imbatranirea ESTE folositoare, intr-un sens.. Cred ca este important ca omul sa-si simta neputinta fizica si psihica.. altfel ar fi prea mandru!
Murim incetul cu incetul.. imbatranirea este doar un avertisment.
Reply With Quote