View Single Post
Vechi 13.07.2009, 15:20:45
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
Daca cineva te judeca si zice ca esti hot, criminal sau mai stiu eu ce, nu inseamna ca el este de fapt.Este ridicol si absurd sa crezi asta.Daca eu zic ca Hitler a comis un genocid inseamna ca eu l-am comis de fapt?
da, caci socotindu-te drept ca sa judeci shi judecand ii iei pacatul lui asupra ta, shi luandu-l asupra ta inseamna ca ai devenit asemenea lui... hotz, criminal sau genocidash... din simplul fapt ca cel ce judeca pe cel ce judeca nu este mai bun ca el ci este la fel, caci nu shtim noi ce este aia judecata ci noi shtim doar a acuza shi gasi de vina pe cineva... deci invinovatzind eshti asemenea oricarui calau... caci pe tine trebuia sa te fi invinovatzit shi nu pe aproapele tau indiferent cine ar fi fost acela... shi oricat de mari pacate ar fi avut... shi asha patzim cu totzii, totzi cei ce se socotesc vrednici shi dreptzi... iar cei ce se socotesc pacatoshi, cu adevarat pacatoshi shi nu pacatoshi din aia care defapt tot vrednici se cred shi se socotesc defapt, deci celor ce se socotesc pacatoshi Domnul le va arata shi le va darui Mila... dar nu evident ci fireshte, de o cer de la El shi le va da mai mult, le va da Mantuirea shi toate virtutzile...

Last edited by vsovi; 13.07.2009 at 16:07:41.
Reply With Quote