View Single Post
Vechi 13.07.2009, 16:30:19
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
Pai vezi,exact asa suntem si noi cu icoanele.
Si cand ti-am zis ca o sa te "infund" m-am referit la faptul ca poti sa-mi spui orice ca oricum am replici la tot ceea ce spui tu contra ortodoxiei si a dogmelor noastre,iti pot da lamurire la orice!
Si ca tot ai amintit de templul vostru,ia spune-mi,in el nu au fost icoane?? Eu asa imi amintesc ca am citit in Vechiul Testament. Ca sa nu mai spun ca tot acolo am citit si de Sfinti. Tu insa de ce le negi?
Parerea mea este sa stai clam fara sa mai infunzi pe nimeni.

Gindeste-te ca lamuririle si argumentele tale din NT sunt bazate exclusiv pe credinta. Evreul nu stie de aceste lucruri si ca urmare iti va cere dovezi, la fel cum si tu poti face la fel, dovezi pe care nu le puteti oferi din moment ce aceste "dovezi" TOT PE CREDINTA sunt bazate.
Dicutia de aici a intrat pe un fagas defectuos.

Cineva vorbea mai sus despre BUNAVOINTA. Reflectati un pic asupra acestui concept crestin dar si Iudeu care inseamna Toleranta si RESPECT reciproc( fara sa pui la indoiala elementele constituiente ale religiei celuilalt ci sa le ACCEPTI(fara sa crezi) CA FIIND PARTE DIN DIVERSITATEA LUMII lui Dumnezeu IN CARE TRAIM)

Deci haideti sa vedem CE NE UNESTE!, nu CE NE SEPARA!

incep eu cu elementul pricipal de unire cu Iudeii

1. ACELASI DUMNEZEU a lui AVraam care a facut omul, cerul si pamintul

Iar tu evreule, pur si simplu povesteste-ne, nu bate cimpii intrind in polemici aiurea, iar noi cu respect iti vom pune intrebari decente despre religia voastra
Reply With Quote