Tot legat de aceasta intrebare a ta, Maica Siluana a raspuns unei alte persoane:
Intrebare:
Sunt indragostita de un preot la care m-am spovedit odata. Ce ma fac? Plang zilnic, ma gandesc numai la el.
Maria
Raspuns:
Draga mea Maria,
Sa te asezi la picioarele Domnului si sa plangi si sa ceri iertare si sa-L rogi sa alunge acest demon de la inima ta. E un drac mare, mare si viclean. Esti in mare pericol, copil drag.
Da, ai si circumstante cumva, pentru ca acolo, poate ai intalnit pentru prima data caldura si intelegere. Acolo ai vazut ca pacatele tale nu reusesc sa-ti umbreasca chipul lui Dumnezeu si ca Domnul nu se scarbeste de tine, ci te iubeste. Numai ca ai confundat iubirea lui Dumnezeu cu proiectiile si fantasmele tale. Te rog, fetita mea, fie-ti mila de tine și de sufletul tau si fugi de pacat. Sa te spovedesti degraba la un parinte in varsta si sa fugi din calea parintelui ca poti face mari nenorociri.
Si, daca vrei sa te vindeci de acest fel de a te indragosti, te rog sa facem impreuna seminarul nostru on line ”Sa ne vindecam iertand” si vei cunoaste bucurii curate si sfinte.
Cu durere, ingrijorare, dar si nadejde ca intelegi ce spun,
Maica Siluana
site ul unde gasiti seminarul iertarii este
www.sfintiiarhangheli.ro