View Single Post
Vechi 13.07.2009, 22:41:16
cristinamaria cristinamaria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

In ce priveste dezvoltatorii respectivi, cred ca putem agrea ca dobanda in aceasta discutie e nerelevanta deoarece va fi inclusa in pretul de vanzare. si dvs. daca sunteti distribuitor al unui producator vei putea cumpara produsele la un pret mai mic decat consumatorul final, pentru ca vanzandu-le catre acesta sa puteti castiga si dvs o parte din pret. la fel si acesti dezvoltatori, prin includerea dobanzii in pret, fara a-l creste, ei pot obtine o scadere a TVA-ului iar dvs. puteti cumpara o casa in rate. mai sunt si alte metode, dar daca tot nu va intereseaza (nu stiu atunci de ce va straduiti sa aveti opinii pe subiect) nu le voi detalia. Nu sunt consultant financiar si nu cu asta ma ocup, sunt un om care s-a adaptat si a gasit solutii la probleme.

In privinta solvabilitatii si a veniturilor, aici apar cele mai multe portite posibile.

In ce priveste paragrafele scrise cu litere mici, sau foarte mici, nu cred ca e o scuza pentru nimeni ca semneaza un contract fara sa le citeasca. Aici chiar nu pot gasi nimanui circumstante atenuante. Ce isi face omul cu mana lui si sub semnatura lui aia are. nu inteleg exact la ce va referiti cu planul B (credeam ca asta tocmai s-a intamplatsi lumea a numit-o cirza!)

Nici pe mine nu ma preocupa acumularea de proprietati, cred ca o casa nu prea se poate incadra la acest capitol. daca ar fi vorba de mai multe poate. din nou nu inteleg de ce discutam despre solutiile la niste probleme pe care nu le aveti si nu va intereseaza. Daca are cineva interes pentru detalii le dau cu placere dar daca nu, atunci de ce imi puneti intrebari si comentati raspunsurile mele. comentati acelel lucruri care va intereseaza, sunt sigura ca vom avea ce discuta.