Mie una nu imi place in biserica vedetismul, oamenii care vor sa iasa in evidenta (fie in ochii celorlalti fie sa se faca remarcati de preot) prin tot felul de chestiuni, ba ca stiu mai bine randuiala si fac ordine intre ceilalti, ba ca stau in alt loc decat cel randuit (femei la barbati si barbati la femei), ba ca se cred mai evlaviosi sau mai credinciosi decat ceilalti, ba ca le fac unora observatie din varii motive (justificate sau nu, biserica nu ar trebui sa-ti furnizeze un anumit confort in a te ruga, confort ai acasa cand te rogi unde vrei tu si cand vrei tu, la biserica mai trebuie sa accepti si de-ale altora, copii care plang, unii care intarzie, unii cu pungi etc.). In biserica nu te duci sa relationezi cu cei din jur ci cu Dumnezeu, si asta e singurul lucru care trebuie sa-ti ocupe mintea. daca mintea e slaba, nu cred ca are sens sa dam vina pe mediul inconjurator care nu ne "ajuta". E ca in topicul cu mersul la plaja. Daca ispita isi gaseste loc in inima, nu cred ca trebuie sa dam vina pe faptul ca multe femei umbla despuiate pe plaja.
De asemenea nu imi place cand oamenii isi aleg la ce biserica sa mearga functie de cat de frumos predica popa.