Citat:
În prealabil postat de georgepacuraru
Prieteni as vrea sa stiu si eu aceasta miscare este binecuvantata de Biserica Ortodoxa Romana?
Vad ca se discuta de foarte foarte mult timp despre aceasta miscare si ca este controversata. Biserica ce spune? Daca Sfantul Sobor considera aceasta miscare ca o secta, sa se mute discutia asta la secte si sa aratam la tot forumul ca cei care o promoveaza sunt sectari si sa ne ferim de ei. Insa daca Sfantul Sobor a binecuvantat pe cei de la Pucioasa atunci sa nu dam in ei si sa nu-i facem in fel si chip.
Care este pozitia oficiala a Sfintei si Apostolestii Biserici?
|
poi eu shtiu ca este vorba despre cele 7 sfinte Trambitze apocaliptice iar binecuvantarea shi ungerea s-a facut prin ierarhul Irineu Pop Bistritzeanul care acum este in Cluj ierarh... deci nu s-a facut decat cu respectarea canoanelor shi a sfintei traditzii, chiar daca unii au osandit pe nedrept, defapt s-a lucrat ca la Carte...
iar Biserica, BOR, nu shtiu exact ce spune, ci am impresia ca din frica de massmedia au lasat lucrurile sa evolueze asha cum ii mana Dumnezeu din Cer pe cei din Cetate, pe prooroci, shi bine au facut, caci nici nu i-au osandit shi nici nu i-au anatemizat ci le-a ingaduit existentza sub aripile sale sau invers, BOR sub aripile lui Hristos Dumnezeu.