Citat:
În prealabil postat de hatryan
mam gandit la asta! asa am sa incerc sa fac... am sai scriu in seara asta totusi... un sms... pentru ca azi se implineste 1 an de cand suntem impreuna... si gata,nu am sai mai scriu,cu toate ca parca deja stiu ce va fi... ma va uita de tot...  nu stiu de ce cred asta... dar credema din suflet spun ca nu vreau sa se intample asta...
|
nu-ti bate capul. o sa treaca... toate trec... nu insista pentru ca acum esti ca un nod in gat pentru ea. slabiciunea ta te face mic in ochii ei.
vorba heaven-ei - incearca sa te maturizezi, adica sa fii barbat. vezi-ti de treaba, munceste si incearca sa te pui pe picioare.
o sa fie greu dar, singura ta sansa sa te reabilitezi in ochii ei este sa ii arati ca ai devenit responsabil. pentru ca ea asta isi doreste - pe cineva responsabil care sa ii ofere siguranta. de aceea te-a refuzat cand ai spus ca te intorci. nu te vrea sa-ti curga din gura pe langa ea. isi doreste un barbat care sa aiba cat de cat o sursa de venit si ceva care sa ii dea siguranta ca poate sa mearga mai departe si sa-si construiasca o familie.
femeia in general asta doreste. nu e vorba de avere ci de sentimentul de siguranta ca are unde sa-si faca cuibul...
poti s-o tii la curent cu realizarile tale si sa ii amintesti ca ti-e dor de ea. dar nu insista si nu fii plangacios. asta arata slabiciune si ea nu are nevoie de asa ceva acum.
si roaga-te la Dumnezeu si Maicii Domnului ca, daca e sa fie pentru tine, sa ramaneti impreuna. daca nu e pentru tine atunci... poate mai bine ca s-a intamplat asa.
e greu de rumegat asa ceva cand inima nu te lasa si sufletul te doare. insa, in timp, o sa intelegi ca toate s-au intamplat pentru binele tau.
p.s. ma omori cu ortografia...
iti tin pumnii. s-auzim numai de bine.
Doamne ajuta!