View Single Post
Vechi 14.07.2009, 14:09:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Da, este liber sa citeshti shi sa alegi ce citeshti, nu este obligatoriu absolut nimic pe lumea asta, dar oricine care voieshte sa se mantuiasca shi ii trage Tatal la Hristos, este bine sa citeasca tot Cuvantul lui Dumnezeu de la Facerea shi pana la sfarshit, caci asha a raspuns Hristos lui satana:

"nu numai cu paine/pita se hraneshte/minca omul ci cu tot Cuvantul care iese din gura lui Dumnezeu" ceva de genul asta... deci inclusiv cu sfaturile shi cuvintele sfintzilor parintzi sau ce ni se spune la liturghie prin preot sau prin duhovnicul nostru prin sfintele shi infricoshatoarele taine... darmite atunci sa lepadam pe prooroci? poi jidovii nu au lepadat pe prooroci iar noi lepadam pe prooroci cind acum Domnul este proorocul? nu vi se pare ca e prea de tot ceea ce facem noi?... mie asha imi pare... dar eu din plictis shi lene shi ingamfare sunt mai rau ca voi ca nu mai sunt in stare sa citesc ci deja sunt intzelept, mi-am insushit atributul babilitatzii shi asta zic precis doar asha ca sa-mi insushesc shi atributul de a ma socoti vrednic, de aia-s sincer, deci iertare... ca pacatos sunt... un tanar putregai cum zicea parintele Cleopa :) dar la el era firesc, ca era batran, mosh... "Manca-v-ar Raiul" ca asha zicea ca el e Moshul Putregaiul... ca asha zisese proorocul parinte Trambitza nr 3 Arsenie Boca "numai putregaiul cade din biserica ortodoxa" deci "nici abuzul nici refuzul" shi nu e vorba de ceva intre ele, ca acolo e scris, nici, nici, deci nici+nici asha e scris.