View Single Post
Vechi 14.07.2009, 16:39:08
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florina77 Vezi mesajul
Pozitia oficiala a BOR a fost exprimata printr-un sinod din 1992, unde s-a stabilit ca miscarea de la Pucioasa este straina ortodoxiei, iar ierarhul ce se lasase pacalit de ei, PS Irineu Bistriteanu, i-a renegat public, de cateva ori.
Ce-ti scriu acum poti citi in paginile anterioare ale acestui topic, pt ca problema s-a discutat indelung (desi e foarte clara), din cauza lui Vsovi care are orbul gainilor si nici cele mai evidente dovezi nu le vede.
Iar daca nu crezi, poti cauta revistele oficiale ale BOR, din 1992, si vei citi ce-ti spun acum. Eu am citit asta cu ochii mei, pe vremea cand eram studenta la teologie in Buc.
deci asha v-atzi ajutat unii pe altzii sa va lepadtzi de Hristos venit in Duhul... poi nici atunci nu au sustzinut ca e straina de Duhul ortodoxiei ci doar ce e un fenomen pe care ei nu-l pricep... deci cerceteaza ce au zis atunci... ca atunci dar shi acum voi chiar nu pricepetzi nimic din ce este scris negru pe alb... iar argumente, alea nici nu avetzi nevoie din moment ce voi shtitzi dinainte ca Hristos a fost Talhar iar Duhul este eretic... deci nu mai avetzi nevoie de nimic ca deja avetzi biletele asigurate spre iad la clasa 1 shi cazare la hotel de 6 stele. Vai de voi, shi inca atzi terminat teologia shi va comportatzi mai rau ca aia fara shcoala... mai rau ca necreshtinii care il urasc din start pe Hristos... ca nu shtiu sa te plang sau sa ma mir de felul dumitale de a rastalmaci shi interpreta lucrurile... adica sa ma mir de insushirea mitomana pe care o posedatzi unii dintre voi... e drept ca shi la mine desopar pe zi ce trece tot felul de insushiri care mai de care mai alese... dar totushi... argumentele, faptele, istoria shi adevarul conteaza asha cum a fost el, clipa cu clipa shi nu ce facetzi voi... o ciurda, o ciordeala, o gahsca de creduli suficientzi... poi asha cum o sa mai ajungetzi la Calea Adevarului ce duce a Viatza ca aia e Clea cea Stramta... shi nu aia larga shi plina de pile... cum?