View Single Post
Vechi 14.07.2009, 16:42:52
georgepacuraru
Guest

Implicit

Atentie la ce spun acesti sectari tot ce spun ei este ca sa atraga oameni la secta lor Ce cauta ei aici pe forum crestin ortodox daca nu sa corupa pe cei slabi de anger? Asa sunt educati si formati acesti oameni de mici sa vina si sa predice altora eu n-am auzit pe nici un preot ortodox sa incerce sa corupa pe cei de alte religi. Poporul roman a stat in banca lui dua mi de ani si uite asa a rezistat nestramutat in credinta adevarata crestina ortodoxa.Acum dupa revolutie vin acesti falsi profeti sa ne spuna ca religia noastra de doua mi de ani nue buna, ca trebuie sa ne inchinam la Elen Wait si ca DOmnul Iisus Hriostos nu e Dumnezeu e de fapt om. Acesti blasfemiatori ne blasfemiaza cu ce spun ei.

NU TRZEBUIE frati crestini sai ascultati ce zic!!! E mare capcana si unora ortodoxia li se pare plictisitoare si grea dar asta pentru ca nu inteleg ce inseamna sa fi ortodox cu a devarat. Acesti sectari sunnt pusi sa ne rapeasca din credinta noastra stramoseasca vor sa ne ia sfintisorii nostri scumpi cu care avem evlavie ca cica sunt idoli ca icoanele.acesta nu e un stil de viata crestinesc orice spune ca icoanele nu sunt sfinte ineamna ca e un atac la religia ortodoxa.

SI CINE ARE INTERES CEL MAI MARE Sa aTACE RELIgIA ORTODOXa DacA NU SaTANA>?