View Single Post
Vechi 14.07.2009, 17:03:49
georgepacuraru
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
Iti poti imagina ce se va intampla daca copilul tau va veni pe lume cu handicapuri, sau le va dobandi in urma unui accident. Din vina cui? a staramosilor, a sotiei... a cui? Ai tu idee ce dezastru este pentru un copil sa se considere un blestem?????? Ai tu idee ce povara ii pui???? Ai tu idee ce pova pui semanand aceasta samanta otravita in sufletul vreunui om cu handicap sau parintelui/apartinatorului celui cu handicap care ajunge sa citeasca pe forumul ortodox mesajul tau????? Tu stii cat de greu se duce o asemenea povara??? Tu stii cum se lupta cei care se nascu cu handicapuri si parintii lor pentru recuperare???? Stii prin ce dureri trec???? Dar in ochii celor mai mari ai vazut tristetea adanca, depresia???? Singurul lucru care mai lipsea in durerea lor ar fi oprobiul??? Ai vazut cum trec cu privirea in jos parintii care imping caruciorul unui copil handicapat... si compara cu mandria cu care parintii celorlalti copii isi plimba odorul grasunel si vesel care chicoteste aducand bucurie trecatorilor. In timp ce parintii copiilor santosi sunt mandri si felicitati adesea, pe ceilalti oamenii ii privesc lung, uneori intorc capul si scuipa in san, alteori ii jignesc ca i-au pastrat, sau ii intreaba "nevinovat" de ce sunt copii lor asa... MAI DA SI TU CRESTINE CU SARE PE RANA!!!
Da n-am spus eu a spus parintele cand lam intrebat ce e cu oamenii handicapati si care sunt bolnavi din nastere psihic. Parintele mia zis ca asa se platesc pacatele grele peste generatii si atunci am zis parinte ce vina are copilul cu cea gresit el? si parintele a zis ca nu are nicio vina dar asa sunt pedepsiti parintii sau cei din arborele genealologic care au comis pacatul.

Si eu am zis da parinte nu se poate sa pedepseasca copilul ca n-a facut nimic si a zis ca Dumnezeu le face pe toate asa cum sunt si ca daca nu intelegem nu inseamna ca Dumnezeu greseste, inseamna ca stie el ceva ce noi nu stim ca mare este intelepciunea lui si noi suntem mici nestiutori si neputinciosi fata de el.

Asa ca de-aia inteleg eu ca copii handicapati sunt un blestem ca sunt o paguba pentru parinti nu se pot misca nu pot manca singuri. Uni mai ii aduce la biserica unde ma duc eu duminica si mai fac galagie in timpul slujbelor si cand ii canta parintele facea spume la gura si mai avea putin si cadea din scaunul cu rotile. femeile sa-u speriat si au zis ca are demoni in el ca lau vazut cum se uita intr-o parte cand vede crucea.
Reply With Quote