View Single Post
Vechi 14.07.2009, 17:34:18
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgepacuraru Vezi mesajul
Puteai macar sa nu spui nimic pana cand venea florina cu citatul dar acum ca vad ca nai nici un argument sunt sigur ca esti sectar. DUpa cum gandesti oricine se poate mantui doar daca se crede crestin fara Taina Sfantului Botez doar pentru ca poarta numele lui Hristos.

Am citit pe Gogle despre Pucioasa si uite ceam gasit: noul-ierusalim.info aici arata de ce Pucioasa e secta.
domnule tu crede-ma sectar, ca te mint, ca-s viclean shi crede dumneata pe cei ce hulesc sfintzii shi bat joc de Dumnezeu pe site-uri bashcalioase, ce te pot eu oprii? ce crezi ca eshti primul care-l gaseshte pe Hristos drept talhar shi pe Duhul drept sectant? iar cand am zis de botez eu tzi-am marturisit ca sunt din BOR (mirean, oarecare) dar voi ma facetzi mereu sectant viclean... va iert ca doar ce sa ma fac cu atatzia fratzi tari de cerbice? shi Domnul i-a iertat pe evrei shi tot i-a dus El insushi la pamantul fagaduintzei, deci cu atat se cuvine sa va iert eu pe voi care nici nu mi-atzi greshit mie nimic... shi sunt un nimic defapt... dar eu zic doar ce cred shi ce este scris in Carte, din Cuvantul lui Dumnezeu, ca o placa stricata shi ca un papagal shi cum imi amintesc cu citatele mele aproximative din memoria mea babila... shi mai ceva.

Last edited by vsovi; 14.07.2009 at 17:39:36.