View Single Post
Vechi 14.07.2009, 19:38:15
elenadana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
"nebun este cel ce-shi pune nadejdea in om"... iar dumneata in loc sa-tzi pui nadejdea in Dumnezeu shi sa vezi ca de la el venea binecuvantarea shi iubirea pentru aproape dumneata te-ai ratacit indragostindu-te de un chip? de un vas? de un slujitor? te-ai fermecat shi te-ai magulit magulindu-te cat de frumos tzi-ai pus nadejdea in om shi nu in Dumnezeul slujit de acel calugar... poi nu el tzi-a picat cu tronc ci dracul v-a incurcat de nu o sa va mai descurce nimeni... sau tu nu shtii ca ei au jurat juramantul fecioriei? asha ii rasplateshti lui Dumnezeu? cazandu-i slujitorul in ispita? interesant mod de a te indragosti tocmai de cei de care nu e voie sa te indragosteshti... eu cred ca de tine eshti indragostita shi de dulcele tau glas shi de ademenirile cu care incerci sa-l seduci shi vrajeshti... ca altfel nu-mi pot da seama cum te potzi indragosti de cineva la care ii vezi doar fatza acoperita shi aia de tulee sau de barba... deci e altceva la mijloc shi nu dragostea curata... e ispita jegxului ... aia v-a doborat. Nu te supara, dar e revoltator, e ca shi cum eu m-ash indragosti de preoteasa sau de o monahie... cum adica sa ma indragostesc? s-o poftesc sa ce? sa ne ducem pe dobogan direct in iad la satan? Doamne pazeshte! Ma iarta ca eu is mult mai pacatos.
Stiu ca e revoltator......mi-e rusine sa-i spun celei mai bune prietene sau surorii mele.....
Dar credeti-ma!nu e nimic sexual in ceea ce simt....nu e pofta trupeasca!
E ceva mai presus de dragostea obisnuita dintre un barbat si o femeie(ca doar am trecut si prin asta...).Il vad ca pe un sfant!sunt fericita doar sa stau in preajma lui,ma simt mai aproape de Divinitate.
Imi ziceti ca poate m-am indragostit de un chip:eu nici macar nu-i vad chipul,nu-i vad barba.....parca vad prin el.....parca vad Raiul pe pamant.
NU ne-a incurcat d...,si nici n-o sa cada in ispita,pt ca eu nu-i arat nimic.....nici nu ma uit in ochii dansului,am privirea plecata si umila cand vorbesc cu dansul.Il respect!Doar eu stiu ceea ce simt!(Si tot forumul crestin-ortodox!!!)
Nu ma judecati prea aspru,departe de mine orice gand sexual!!!
Si-apoi nici el nu ma trateaza cu nimic diferit decat pe celelalte persoane.
Daca la inceput la spovedit statea mai mult cu mine,acum dupa 10 minute ma expediaza rapid,nici nu apuc sa-i spun tot ce am de spus.
Dar cu ceva tot aveti dreptate...nu incerc sa-l seduc,dar.......am grija sa ma machiez discret,in loc de basmalele gri cu care ma acopeream la inceput acum am niste bentite colorate........oooooooooooooffffffffffffffff!!!!! !!!!!!!!!nu stiu ce sa mai zic!!!!!!
Reply With Quote