Citat:
Īn prealabil postat de Marius_Adrian
Daca cunosti crimele ocmuniste asupra neamului romanesc si poti spune ce ai spus inseamna ca ai o problema. Daca ai spus ce ai spus in necunostinta de cauza ai o scuza!
|
Nu am spus nimic in necunostinta de cauza. Asa ca multumesc pentru "apreciere"...
Cunosc crimele comuniste insa le stiu si pe cele ale democratiei! Se pare ca tu nu le cunosti pe acestea.
Citat:
Īn prealabil postat de Marius_Adrian
Tu crezi ca aceasta criza a venit de la sine????
Spre suprinderea ta a fost creat artificial pentru ca respinsabilii sa si straga foloase foarte mari iar saracii (cei afectati de crzia) sa se afudne si mai mult.
|
Toata lumea stie asta :)
Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
Sa ne fereasca Dumnezeu de un stat condus exclusiv de Biserica. (...) ar incepe sa cada capetele celor care au fost denuntati de populatie ca fiind eretici. Ar incepe un adevarat macel.
|
Tu la ce Biserica te referi?? Sunt mai multe din cate stiu.
Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
EXACT aceleasi metode de turnatorii si ridicare a oamenilor in toiul noptii pentru a fi executati sau batuti cu bestialitate au existat si acum 60-70 de ani prin Hitler- Gestapoul, Stalin cu corbii negrii de la 2 noaptea (NKVD-ul) si Legionarii din Romania, Ungaria, etc.
|
Daca nu as fi crestin probabil ca te-as scuipa. Ai gasit si tu niste mici exemple si gata,crezi ca ai descoperit tapul ispasitor. Mai deschide ochii putin!