View Single Post
Vechi 14.07.2009, 20:50:25
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgepacuraru Vezi mesajul
BA DA conteaza .PRIn el sa manifestat Satana. Eu am vazut filmat de la concertele lui si lesinau fetele numai cand il vedeau avea o miscare cand punea mana intre picioare. Asa ceva nu este de la Domnul e ca la concertele rock unde se drogheaza si intra in transa satanistii. Ceva necurat cu acestom, foarte necurat! Eu zic sa ne ferim de muzica lui si de dansurile lui ce mandri se vor fi simtit iehovistii ca voi astia care-l admirati pe Michel plangeti dupa el.

Noi n-avem valori ?Trebue sa importam mereu din afara? Si mai ales satanisti iehovisti?

Ma faci sa rad.Eu am ascultat si ascult mereu melodiile lui si nu mi se par a fi demonice,satanice sau cum vrei sa le mai zici.Aberatii si obsesii sunt astea.Plus ca Michael a avut o viata curata dar a fost atacat de multi pe nedrept.Daca eu as fi catolic sau musulman si as canta bine sau as juca in filme bine ce ati zice voi?Da-l incolo de musulman,catolic,e necurat .Ce gandire oarba,parca nu ai suflet.Dumnezeu sa-i odihneasca pe regele muzicii pop.
Reply With Quote