15.07.2009, 00:34:38
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de razvan_m
Litanua scris:
Nu este nici o ura si nici o dusmanie in cele pe care ti le-am spus. Te-am certat doar putin mai dur, asa cum parintii isi cearta odraslele neascultatoare. Oare parintii cand vad ca odrasla lor nu asculta si iar nu asculta in niciun fel, nu ajung la un moment sa-i spuna: "Iesi din casa si pleaca unde vrei ca ne-am plictisit de obrazniciile tale?"
Te-ai gandit oare sa intri in acea manastire ortodoxa sa vezi ce se intampla cu diavolii/demonii care si-au aflat salas in tine/trupul tau la o adevarata Sfanta Liturghie Ortodoxa?
Sau altceva? Psalmii lui David [Sfanta Scriptura] iti spun ceva? Cum recunosti aproape tot Vechiul Testament, ar trebui sa recunosti si sfintenia acestor psalmi, care i-au fost inspirati imparatului David prin Duhul Sfant.
Incearca sa citesti o catisma din Sfanta Psaltire la miezul noptii, sa vezi iarasi ce se intampla cu duhurile necurate care s-au salasluit in tine, cum anume reactioneaza? Abia atunci te vei convinge singur la ce grad de departare de credinta adevarata ai ajuns. Nu ca ti-as spune eu, dar iti vor "spune raspicat" acele duhuri rele din tine prin manifestarile care le vor avea fata de rugaciunea pe care vei incerca sa o faci.
Altceva nu-ti mai zic. Ce dovada mai tare decat manifestarile duhurilor din tine la citirea Sfintei Psaltiri, Sfanta Psaltire care-i arma cea mai de temut dintre toate rugaciunile crestinilor fata de demoni, vei vrea sa vezi ca sa te convingi de propria-ti ratacire?!
|
Sa nu aruncam nestemate la porci...
|