"
Este insa altfel decat barbatii obisnuiti:bun,bland,altruist,pur,cuminte,naiv,inte legator,ascultator. "
Vai !, Elena...cea mai mare prostie in aceasta situatie este sa crezi ca acel om este ; " bun, bland, altruist, pur, cuminte, intelegator, ascultator..." Crede-ma din suflet, cred ca este cea mai mare prostie pe care o faci din stard in legatura cu acest om . Asa este, asa se manifesta acesta doar sub statutul pe care-l vezi (si nu intotdeauna ), dar daca vei dori de la el sentimente si altele de genul, crede-ma, te rog nu te amagi singura caci nu esti copil, daca vei dori de la el altceva, el iti va oferi, probabil, exact ceea ce ti-au oferit ceilalti barbati, fiindca inainte de a fi calugar este barbat, iti va oferi aceiasi dezamagire, poate mult mai dureroasa si extrem de perfida...tocmai pentru ca tu crezi atatea lucruri bune despre acesta, fara sa-l cunosti cu adevarat.
Si, iarasi este o naivitate, o tampenie, un non sens sa crezi ca dragostea spre care tinzi nu are cum sa capete legatura cu sexualitatea, este imposibil....practic torturezi propriile-ti simtiri.
Deci gresesti, aparentele inseala, sentimentele tale pot insela de aesemenea...stiu ca nu ne putem impotrivi simtirilor tale, dar, dupa cum ti-am mai spus, iti asumi un risc foarte mare, extrem de mare...iar consecintele acestuia vor fi mult mai dureroase, tocmai pentru ca esti un om matur si nu un copil
Este treaba ta, este problema ta...este decizia ta...Daca totusi el nu simte nimic si este linistit, te rog sa-l lasi asa cum este, daca doresti sa mai ai si constiinta impacata caci, crede-ma, vei pacatui si vei si suferi cumplit, tocmai pentru ca EL nu este ceea ce pare, inainte de calugar, este si el om, este si el barbat si, cu atata mai mult, pentru statutul pe care-l are, nu-si poate asuma mare lucru fata de sentimentele tale....
Faci ce vrei...doar ai buletin ! (dar ti-am spus, vorbesc din experienta, o experienta f. dura pentru care repersursiuni nu a meritat nici o clipa de "satisfactie" impartasita ).
Roaga-te la Dumnezeu sa te lumineze, sa-ti ofere linistea necesara...la El este toata nadejdea si nu la oameni.
Mai bine sa fii simplu si linistit, decat bolnav si sufocat de nesiguranta...(.asta ofera o relatie neconventionala.)
Tu, inca mai ai timp sa nu incepi dezastrul !...(sa nu spui ca nu ai stiut )
Ps. La mine a fost invers situatia, astfel mult mai amagitoare, el se indragostise de mine si "m-a prostit " exact cu aparenta calitatilor pe care le-ai enumerat tu mai sus, care s-au dovedit a nu fi deloc astfel, plus ca aveam si o varsta mai frageda, dar daca mi s-ar intampla la aceasta varsta matura, CATEGORIC NU M-AS UITA !, mai ales in stadiul acesta incipient in care te afli, as transforma simtirea in altceva, as coordona-o sprea alte lucruri, dar mai ales, mi-as da seama daca nu cumva ea este tot atat de amagitoare ca situatia in sine. Personal, nu cred ca este iubire, ci doar un impuls de dragalasenie captat pentru golul pe care-l simti fata de afectivitatea ta, astfel poti sa-ti construiesti o prietenie, dar nu o iubire cu un calugar, caci nu v-a merge si vei ramane si mai dezgustata decat pana acum.
Stii, noroc ca am fost eu mai cumintica si mai speriata de bombe, altfel si sexul ar fi jucat un rol in situatia creata, deci, mai degraba eu m-am dovedit mai retinuta si rece decat el...si asta, in mod firesc, pentru ca este barbat (dupa cum ti-am spus )...si , pe deasupra, nu era un oarecare....NU TE JUCA CU FOCUL !
DACA NU INVETI DE LA UN PATIT, NU MAI AI NICI O SCUZA !
Last edited by ory; 15.07.2009 at 09:29:36.
|