Iarta-i Doamne Parinte ca nu shtiu ce fac! shi ma iarta shi pe mine pacatosul, Doamne Iisus Hristoase care ai vorbit prin sf Verginica shi ceilaltzi prooroci shi celelate trambitze ale lui Dumnezeu, ma iarta ca stau de vorba cu ORBii, cu oamenii invartoshatzi de vicleniile shi marshaviile lui antihrist, caci antichrist lucreaza in mod ascuns... spre pofta ochiului spre necredintza shi trufia vietzii spre gustoqqqlhul pt caderea in ispita de a manca mereu kk-bun sau KPa-rau ca sa indrageshti barfa shi grija desharta shi nu Adevarul shi astfel smintit shi complet pierdut de la Fatza Ta sa te fericeshti in gheena din viitor ce vine din patima dulcetzii shi patima pacatelor care salashluieshte in el neluate in seama shi neintzelese... iarta-i sfinte Parinte, iarta-i Duhule Sfinte caci cu adevarat nu shtiu ce fac! iar eu niciatat.
Florina77, de ce tzi-e frica? de ce te cazneshti ca sa ma vezi drac sau ca ma cred una sau alta sau ca sunt sectant sau ca una shi alta (sau e de vina felul meu in care scriu shi ma exprim, se vede ca e indracit, nu-i ashea?)... de ce tzi-e frica de mine care v-am indemnat la a citi shi pecetluitzi cu sfat bun shi cu sfanta Cruce dupa cum spune parintele Papacioc sa va lamuritzi shi sa va punetzi la punct daca nu pricepetzi scripturile shi ce se spune la sf Liturghie, asta ca sa nu lepadatzi proorocii shi sfintzii shi sa nu muritzi din pricina asta in pacatele voastre.... de ce tzi-e frica sa citeshti cum se cuvine ce scriu eu? de ce tzi-e frica sa recunoshti Adevarul? de ce tzi-e frica sa respectzi faptele, istoria cu fiecare clipa a ei, cu fiecare rabdare a celor nevinovatzi? de ce tzi-e frica sa citeshti shi de ce va astupatzi ochii shi urechile ca sa nu vedetzi dragostea shi dreptatea shi rabdarea umilintzelor celor nedreptatzitzi?, ca eu n-am rabdat nimic, eu ca boiereul...
iar deloc nu va temetzi sa mergetzi impreuna cu barfa gLhulmei ca sa datzi dreptate laturilor din osandirile mincinoase shi fabricarea dosarelor shi compromiterile pentru interesele marshave shi de ce nu va temetzi sa mergetzi dupa faptele cele rele shi dupa batjocurile ce se imprashtie pe site-urile respective ce s-au sculat cu manie mare impotriva lui Dumnezeu ca sa indrazneasca a rosti hule groaznice shi uraciuni shi hule groaznice impotriva lui Dumnezeu shi a cortului Sau cu oamenii? De ce nu va e frica de ce spunetzi, de ce intaritzi, de ce indreptatzitzi, de ce va rezulta din pricina nesabuintzelor voastre?
spui ca mint, ca am drac, ca sunt sectant shi eretic? de ce? pentru ca e drept shi cred ca e drept tot ce scrie in Cuvantul lui Dumnezeu de la Pucioshi deshi am citit pe sfert, shi mi-a fost suficient ca neindoielnic sa-i cred ca nu mint shi sunt de la Duhul, de la Hristos venit in Duhul...
Pe parintele prooroc Arsenie Boca de ce il credetzi ca era barbat? iar pe sf Verginica pentru ca era fata saraca nu o credetzi? atunci cine e misogin? Dumnezeu sau voi creshtinii? ca a facut minuni parintele Arsenie Boca? poi mai mari minuni a facut Tatal pentru sf Verginica shi pentru cei ce veneau la ea... de ce nu credetzi? pentru scamatoria asta cu SUA shi gruparea "Noul Testament"? poi e de vina, e vinovatzi cei din Romania de ce le poate capul la cei de peste 9 mari shi 9 tzari? nu este asta compromitere? nu este incercare de transformarea lui Dumnezeu in secta? eu vad o halucinanta etichetare nedreapta a celor nevinovatzi shi dreptzi, shi dupa cum parca am citit, se propunea o studiere shi cercetare mai amanuntzita; unde se prezinta cercetarea, argumentele, dovezile, faptele?, nimic ci un abuz "auto-indreptatzit"? asta e dovada?, se zicea acolo undeva despre o cercetare ca se va face spre o parere corecta, nu s-a facut shi acolo in circularele din 1997 e vorba doar despre un abuz de a-i fortza pe Pucioshi sa se supuna cu deasila... poi cine a mai vazut o supunere silita? cine a mai vazut ca Domnul se urmaeaza pe Cale altfel decat: "Cine voieshte sa se lepede de sine, sa-shi ia crucea shi sa-Mi urmeze Mie"...
deci e vinovat ca nu se supune cineva abuzului? e vinovat cineva ca nu se supune minciunii? e vinovat cineva ca nu se supune scamatoriei shi compromiterii? asha cum au patzit-o shi Iosif Trifa shi altzii poate care au fost compromishi in mod asemanator? Deci cele doua hotarari din 1997 sunt o dovada clara a ceea ce s-a incercat sa se faca in scopul de a anatemiza pe Domnul, o incercare murdara de a ucide pe David, nu-i asha Saule? shi cine a mai pomenit, cine a mai vazut ca sa se loveasca unsul Domnului sau pentru ce anume nu l-a ucis David pe Saul? nu pentru ca era unsul Domnului? shi voi imi spunetzi mie ca era drept sa se faca abuz asupra unei manastiri shi sa se blesteme Israel tocmai de slujitorii Domnului? Cine a mai pomenit shi cine a mai vazut asha ceva... shi vretzi sa va cred pe voi cei "unii" ce indreptatzitzi nedreptatea?
shi voi vretzi sa va cred pe voi care ascundetzi mizeria shi uraciunea shi spurcaciunea pustirii sub preshul de la "casa Tatalui Meu"?
deci dragii mei colegi din BOR shi de pe forum, punetzi mana shi cititzi Cuvantul lui Dumnezeu shi vedetzi care este istoria voastra recenta shi asha sa va formatatzi sufletul ca Dragostea nu se bucura de minciuna, de nedreptate sau de fapta cea vicleana shi rea. Amin Amin Amin. Amin (sunt mirean shi nu preot din BOR shi nu sunt sectant, iar cine vrea sa vada viceversa shi sa creada pe dos nu-l opreshte nimeni, el va da socoteala la timpul cuvenit, mai bine mai devreme decat prea tarziu)
Last edited by vsovi; 15.07.2009 at 10:08:46.
|